Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBITELJI AUTOMOBILA

VIDEO Auto-moto spektakl u Prelogu: Poslušajte kako grme fiček, peglica i golf dvojka...

Foto: Ivica Beti
1/3
07.05.2022.
u 13:06

Natjecanje se boduje za Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu, Centralno europsko zonsko prvenstvo i Otvoreno prvenstvo Zagreba u autoslalomu

Kad zagrme fićek, peglica i golf dvojka... Prodorni zvuci pojačanih motora starih automobila zagrmili su glavnom ulicom u Prelogu u Međimurju, gdje se održava auto-moto spektakl "2. Fletni i stekli autoslalom Prelog 2022." u organizaciji Auto karting kluba DS RACING iz Preloga i podršku Grada Preloga i Turističke zajednice.

Snimio: Ivica Beti

Natjecanje se boduje za Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu, Centralno europsko zonsko prvenstvo i Otvoreno prvenstvo Zagreba u autoslalomu. Staza je duga 1500 metara, a na jednom dijelu su postavljeni čunjevi.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serafin002
15:51 07.05.2022.

Fićo je bio sramota na našim cestama, a morali smo se upisivati i dvije godine čekati to smeće od automobila, , ako se tako i može nazvati a koštao nas je kao mercedes, jer normalni svjetski automobili se nisu moglii uvoziti jer je trebalo hraniti svrabiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije