Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE MU JE BILA PAMET?

VIDEO Auto je krivudao ispred njih, žena ostala u čudu kada je vidjela što vozač radi

Foto: Screenshot
1/5
17.04.2019.
u 23:02

Nije imao pojma što se događa oko njega. Vozio je nepredvidivo, rekla je Emma koja se vraćala iz Londona.

Britanka Emma Bazeley ostala je bez riječi nakon što je ugledala što radi vozač Škode na autocesti M1 kod Northamptona. Bazeley je počela snimati nekoliko trenutaka nakon što je skoro došlo do sudara.

Emmin dečko, Mat Orme, morao je manevrom izbjeći Škodu koja je naglo skrenula iz jednog traka u drugu. Tada su vidjeli da neodgovorni vozač Škode gleda televizijski program na mobitelu koji je bio montiran na automobilsko staklo. 

– Vraćali smo se iz Londona kada smo primijetili automobil ispred nas koji se vozio posvuda po cesti. U jednom trenutku skrenuo je iz drugog traka i skoro nas je udario. Nije imao pojma što se događa oko njega. Vozio je nepredvidivo, malo iznad ograničenja pa bi onda naglo usporio. Moj ga je partner krenuo prestizati i ja sam pomislila kako me oči varaju – rekla je Emma i dodala kako nije mogla vjerovati da jedna osoba može biti toliko glupa da gleda TV dok vozi, piše Yorkshire Post.

Komentara 6

PA
paleontolog
15:13 17.04.2019.

stvarno nemate sta pisat...

Avatar Dumen
Dumen
18:41 17.04.2019.

To rade svi kamiondžije, laserski projektor na vjetrobran projicira filmove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije