Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDA DEMARIN:
Povratak na članak

'Bandić je tražio da potpišem zbog poreza

– Ja nisam znala o čemu je riječ pa to nisam htjela potpisati. Rekla sam mu da on potpiše i on je to i učinio – kazala je svjedokinja

Komentari 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:37 04.09.2019.

He he, opasno je spavati u prvom redu Gradske Skupštine, zdesna Ocu. Čača se uvijek sjeti nečega što bi spavači trebali odraditi za njega, a onda belaja. Od liječnika do svjedoka, na trnovitom putu zagrebačkih političkih zbilja.

VL
Avatar tomsom
tomsom
10:35 04.09.2019.

Bio je pušten iz pritvora uz kauciju od 15 milja kuna zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Prvo što je napravio bio je utjecaj na svjedokinju tražeći lažni iskaz. I onda mu naš vrli sud vrati pare. pa koja smo mi banana država. Pljuc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.