Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMIO GA OGORČENI VOZAČ

Auto sa viceadmiralom jurio 230 km/h, MORH poručio: Spreman je za sankcije

Foto: Dnevnik.hr
31.01.2020.
u 16:58

Budala me skoro ubio! Stvorio se sekundu pokraj mene na ulazu u tunel. To je katastrofa! - kazao je vozač Opel Insignije koji je uspio usnimiti i registraciju vozila

Po povratku sa sprovoda poginulog bojnika Marina Klarina, službeni automobil koji je prevozilo zapovjednik Hrvatske ratne mornarice Ivu Rafanellija jurio je do čak  230 kilometara na sat.

Jedan je uznemireni vozač, kojeg je službeno vozilo preteklo, umalo doživio prometnu nesreću. Kada je shvatio da težak prometni prekršaj izvodi pripadnik Hrvatske vojske, odlučio je pojuriti za njim i snimiti dviljanje po autocesti A1 na potezu od Dugopolja prema Zagvozdu.

- Budala me skoro ubio! Stvorio se sekundu pokraj mene na ulazu u tunel. To je katastrofa! - kazao je vozač Opel Insignije koji je uspio usnimiti i registraciju vozila, prenosi Dnevnik.

Cijeli slučaj je prijavljen i MORH-u.

- Zbog žurnih privatnih obveza ostavlja mogućnost da se vozilo kretalo brže od dopuštene brzine koja je propisana na navedenoj dionici. Zapovjednik HRM-a izjavljuje da u potpunosti prihvaća odgovornost te je spreman snositi sankcije - odogovorili su iz ministarstva.

Cijeli video pogledajte OVDJE.

Komentara 171

DU
Deleted user
17:04 31.01.2020.

"Zbog žurnih privatnih obveza ostavlja mogućnost da se vozilo kretalo brže od dopuštene brzine koja je propisana na navedenoj dionici. Zapovjednik HRM-a izjavljuje da u potpunosti prihvaća odgovornost te je spreman snositi sankcije - odogovorili su iz ministarstva." Ma koga to oni tu farbaju.... Ajde da je išel 150 ili 160 km/h, ali 230 km/h ... Osim toga: "privatne obaveze" a službeni auto...

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:24 31.01.2020.

Ali i ovome što snima treba uzeti vozačku na godinu dana! Vozi auto jednom rukom, drugom snima, i k tome vozi 220 Km/h na cesti gdje je najveća dopuštena brzina 130Km/h.

BL
blekpanther
17:17 31.01.2020.

Ja na tom snimku vidim dva divljaka, a ovaj sto snima je veća “junačina “

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije