Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislav Kolakušić

'Vi ste svojim djelom pokazali da istinski želite promjene u Hrvatskoj'

Mislav Kolakušić na izborima
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/9
23.12.2019.
u 08:49

"Ispred stranice Građani za Mislava Kolakušića prije svega želimo zahvaliti svim građanima koji su se proteklih mjeseci uključili, dijelili naše objave, skupljali potpise za kandidaturu i jučer promatrali izborni proces"

Mislav Kolakušić završio je četvrti u prvom krugu predsjedničkih izbora s 5,87 posto glasova, iza Zorana Milanovića, Kolinde Grabar-Kitarović i Miroslava Škore.

O izborima se jutros oglasila stranica Građani za Mislava Kolakušića, službena Kolakušićeva stranica.

- Izbori su završeni, građani Hrvatske su rekli svoje. Ispred stranice Građani za Mislava Kolakušića prije svega želimo zahvaliti svim građanima koji su se proteklih mjeseci uključili, dijelili naše objave, skupljali potpise za kandidaturu i jučer promatrali izborni proces. Vi ste svojim djelom pokazali da istinski želite promjene u Hrvatskoj i zato velika hvala. Svim biračima obratit ćemo se u posebnoj objavi - stoji u objavi.

Komentara 2

FU
fuji91
10:39 23.12.2019.

To je realna situacija. 6 % je za ozbiljnje reforme i promjene.

PR
prajdali100
09:03 23.12.2019.

Tuga jedna....slušam Milanovića,slušam Kolindu,Bože sačuvaj ! Što Nas snađe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije