Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne dobar nego izvrstan'

Vesna Vučemilović: Škoro može biti odličan premijer, ali vidjet ćemo što će glasači odlučiti

18.06.2020.
u 16:47

Sve špekulacije treba uzeti u rezervi, birači su ti koji će 5. srpnja reći svoje mišljenje i koje ćemo svi mi koji se kandidiramo morati poštivati, kaže Vesna Vučemilović

U studiju Večernjeg lista danas su se sučelile Sabina Glasovac (SDP) te Vesna Vučemilović (Domovinski pokret) koje su nositeljice lista svojih stranaka u 4. izbornoj jedinici.

Naša novinarka je Vesnu Vučemilović upitala smatra li da je gospodin Škoro jedina opcija za premijera?

– To ćemo vidjeti. Po meni on može definitivno biti odličan premijer. Ne dobar nego odličan, izvrstan. Ali, hajdemo prvo proći izbore, vidjeti kako će glasači odlučiti. Sve špekulacije treba uzeti u rezervi, birači su ti koji će 5. srpnja reći svoje mišljenje i koje ćemo svi mi koji se kandidiramo morati poštivati – odgovorila je Vesna Vučemilović.

Gospođo Glasovac, koji je vaš stav o tome da gospodin Škoro postane novi premijer?

– Mi imamo našeg kandidata za premijera, imamo vrlo široku koaliciju. Našli smo se na programskim osnovama i na antikoruptivnom programu koji je ključan za Hrvatsku jer sa sobom vuče sve resore. Korupcija i nepotizam rak su rana hrvatskog društva i zbog toga ljudi bježe. Nakon izbora pregovarat ćemo s onima s kojima dijelimo programske i svjetonazorske sličnosti – rekla je Glasovac.

Komentara 3

DU
Deleted user
18:29 18.06.2020.

Mogao bih i ja biti dobar premjer, po mišljenju mojih najbližih!

OB
Oblivion
17:30 18.06.2020.

Upravo pročitao da se za sabor prijavio deda od 91 godinu. 91 GODINU I lešini staroj još nije dosta

FM
fmihoci1
00:24 19.06.2020.

... vesna vučemilović ---- iliti mila vučica, zagubljena u politlabirintu, ustvari, osobna je njegovateljica doktora škore ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije