Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet godina bez doma

Veseljak Nemo nada se da će pronaći svog čovjeka

Nemo
Foto: Privatni album
1/9
02.05.2015.
u 11:00

Mješanac u tipu hrvatskog ovčara vrlo je privržen i umiljat, pun povjerenja prema ljudima, djecu obožava

Već pet godina Nemo traži svog čovjeka. Do sada nije imao sreće, ali ne odustaje. A svi koji se brinu za njega sigurni su da mora doći i taj dan.

Kažu, dovoljno je bilo nesreće u njegovom životu, prati ga otkad je došao na svijet. Pronađen je na kiši, ostavljen s nepuna tri mjeseca. Sjedio je i čekao da se vrate po njega. Spasila ga je nježna ruka i privremeno prigrlila u svoj dom. Nije dugo čekao, vrlo brzo udomljen je u mladu obitelj i dobio ime Nemo. No, sreća je trajala dvije godine, obitelj se raspala, a Nemo je završio u dvorištu, na lancu. Sam, među daskama, zaboravljen.

Hranili su ga susjedi, a kad su ga pustili s lanca i iz dvorišta, završio je pod kotačima automobila. Nemo se vratio u zagrebačku udrugu Futura ozlijeđen, mjesecima je trajala borba za spas njegove noge. Iako je još i danas često štedi, trči brzinom vjetra, skače, penje se i bez problema preskače niže ograde.

Nemo ima devet godina, a više od pola svog života proveo je u potrazi za svojim čovjekom. Vrlo je privržen i umiljat, pun povjerenja prema ljudima, a djecu obožava. Voli se igrati s lopticom, maziti, šetati, juriti po livadama punim cvijeća. Traži čovjeka uz kojeg će disati i zaspati, koji vole odane pse, jer Nemo je upravo takav.

Čipiran je, cijepljen i kastriran, dodatne informacije na 091/53-83-974.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije