Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'jedna je vera'

Profesorica dobila otkaz zbog gole noge na ramenu kolege!

profesorica vera
Foto: kolektiv.me
23.05.2015.
u 13:47

Gospođa je predavala u Medicinskoj školi, piše Vijesti.me. Ravnatelj škole Branimir Kostić rekao je da je profesorica dobila otkaz jer je fotografija snimljena u pozi neprimjerenoj za prosvjetne radnike

Profesorica Verica Dabanović iz Podgorice dobila je otkaz jer je na maturalnoj večeri podigla svoju obnaženu nogu i podigla je na rame svog kolege.

Gospođa je predavala u Medicinskoj školi, piše Vijesti.me. Ravnatelj škole Branimir Kostić rekao je da je profesorica dobila otkaz jer je fotografija snimljena u pozi neprimjerenoj za prosvjetne radnike. Kostić smatra da je profesorica odaslala negativan primjer učenicima te narušila ugled Medicinske škole. Dodao je da je pokrenut disciplinski postupak u skladu s odredbama Zakona o radu i Općeg kolektivnog ugovora. - Honorarnoj nastavnici farmaceutske grupe predmeta prestalo je radno angažiranje 20. svibnja - rekao je Kostić te o tome obavijestio Ministarstvo prosvjete.

Disciplinski postupak pokrenut će se i protiv profesora Radoša Malidžana, na čijem je ramenu završila noge profesorice. Pokraj njih pozirao je i razred maturanata. Profesorica Dabanović u školi je predavala od devedesetih godina. Predsjednica Sindikata Mileva Milovanović izjavila je da crnogorska prosvjeta ima većih problema od jedne lijepe, obnažene noge. Dodala je da profesoricu obožavaju djeca. Milovanović je dodala da je fotografija nastala u šali, dok su se s profesorima namještali za fotografiranje. Smatra i da postupak definitivno nije bio za ekspresan otkaz. - Škola završava 12. lipnja, a kolegica ima satove i u trećem razredu. Tko će zaključiti ocjene? Tko će biti mentor maturantima koji su kod nje uzeli stručni ispit?- pita se predsjednica sindikata.

Da je obožavana među učenicima, dokazuje i njihov potez nakon otkaza. Učenici su podržali profesoricu i prosvjedovali ispred škole da je vrate na posao. Učenici su se fotografirali ispred škole s transparentom: Jedna je Vera. Volimo te. Vratite je! Smatraju da je profesorica veliki stručnjak te da nije uradila ništa loše. Građani Podgorice složni su da je potez nepromišljen, no definitivno nije za otkaz.

>>Seoska profesorica iz Hrvatske na vrhu svijeta po invenciji

>>Profesorica poticale učenike na nasilje pa dobila otkaz

Komentara 82

MX
Mister X
14:23 23.05.2015.

Noga taj prostački zabranjeni dio tijela strahota i oni su tamo za slobodni ped-er-luk...? Da se proga ljubi sa punoljtnim učenikom i slika svi bi pljeskali i rekli gle i mi smo napredni ali ovo sramota ... Jašiti po naroduu smiju samo političari na svoj način !

DU
Deleted user
15:45 23.05.2015.

Hehehe... ovo je dobar primjer koji pokazuje kako mnogi zapravo i ne citaju clanke do kraja vec samo naslove :) Mnogi nisu skuzili da se radi o Crnoj Gori i komentiraju kao da se dogodilo u HR :)

Avatar UnicornMali
UnicornMali
15:09 23.05.2015.

Koliko čovjek mora biti bjedan i frustriran da osudi ovakvu zezanciju?! Ženo, tuži ti njih za ovaj cirkus koji su ti priredili!! Jadnici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije