Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izbora
Povratak na članak

Venezuela o novim američkim sankcijama: To je ludilo i barbarske su!

U nedjelju je venezuelski predsjednik Nicolas Maduro pobijedio sa 67,7 posto glasova

Komentari 4

KO
kordunmoj75
14:50 22.05.2018.

A kad je zuti krmak pobjedio,i to zaslugom Rusa,nikad niko ni je spominjo sankcije americi,ali krmak nemoze nikako da napadne Venezuelu,jer narod je uz svog presjednika,a ta prebogata drzava ce izgleda uskoro biti napadnuta od sjeverni susjedni okupatora.

VL
TO
Toni70
21:31 23.05.2018.

Slobodni moderni "svet živi i uživa totalitarnu pokorničku demokraciju " ( koju im stalno sprovodi njegov diktator i prijatelj policajac ...) tu i tamo se usude poneki siromaci da oglase i da ispolje svoje iskreno mišljenje nezadovoljstvo ucjenama i kažuama i kažu svoj stav; - ali uglavnom iz država koje nisu prijatelji ili direktno stigli pod totalitarnu stranu policijsku kontrolu . Nego zapravo slobodni još samo prijetnjama ne diktirani ne demokratizirani na smrtonosan način iz zraka i sa raketama i bombama za sada ... Neki to tako vide kao realitet; a u stvari je smo vanjska politika diplomatskim demokratskimjezikom rečeno, . Interesantno je jedno a to je činjenica da kad narod sebi izabere direktno nekoga vođu predsjednika to ne valja . Ta je demokracija za ubiti za izgladniti za bombardirati i atomskim ... Ali kad Putin izabere nekome pomogne da izaberu pravoga svi su na kraju svjesni da je to pravo, a neki su i da je i za nobelovu nagradu ....

VL
ZA
Zapadnjak
12:21 22.05.2018.

razuman covjek iznese cinjenice, ekstremni ljevicar iznese cistu fantaziju koja ima fini zacin zvani vanjski neprijatelj, ovce vole fantazije s vanjskim neprijateljem i eto, maduro ispadne veliki demokrat i heroj - oko dva milijuna doslovno pobjeglih ne znaci puno takvima, kao niti migrantska kriza na venezuelanskim granicama s kolumbijom i brazilom koja je gotovo na razini europske migrantske krize iz 2015. - radi se o otprilike 5000 venezuelanaca dnevno, prazne police trgovina, bezvrijedna valuta, pustoseca hiperinflacija, nesposobna drzavna naftna kompanija prepuna uhljeba, nestasica hrane i osnovnih higijenskih potrepstina, mjesecne place koje se potrose za jedan dan, poljoprivrednici kojima se ne isplati proizvoditi osim za osobne potrebe jer mu prosjecan covjek ne moze ponuditi nista osim vrece bezvrijednog papira - doduse ima nesto trampe, glavni grad im je prijestolnica kriminala itd itd itd itd... no, kao sto rekoh, ekstremne ljevicare nije briga, u ideoloskom ratu cinjenice nisu bitne, bitno je svim silama uvjeriti druge u valjanost ideologije, pa makar i preko leđa desetaka, mozda i stotina tisuca gladne djece (ne vjerujem da im tesko pada jer ta skupina mrzi i djecu, ali o tom nekom drugom prilikom)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.