Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Best Residential Interior Europe

Veliko priznanje za hrvatsku arhitekturu: Anti Vrbanu dodijeljena prestižna nagrada

Winner Best Residential Interior 2019 Europe
Foto: Privatni arhiv
1/5
27.10.2019.
u 07:47

Ovogodisnji nagrađeni rad je Villa Gabrijela u Kasteliru u Istri

Arhitekt Ante Vrban u četvrtak je u Londonu primio nagradu International Propery Awards za Best Residential Interior Europe te je na Gala dodjeli isti dan nominiran za daljnje natjecanje International Property Awards za cijeli svijet. 

Ovo je ukupno sedmo priznanje Ante Vrbana na internacionalnoj razini struke. Žiri iz 20 zemalja svijeta koji je odabrao rad Ante Vrbana je sačinjen od arhitekata, inžinjera građevine i stručnjaka razvoja svjetskog tržišta nekretnina i trendova.

Ove nagrade i nominacije prestavljaju veliku čast za hrvatsku arhitekturu na svjetskoj razini. Ovogodisnji nagrađeni rad je Villa Gabrijela u Kasteliru u Istri. 

Već četvrtu godinu zaredom je uvršten na popis Europe's Best knjige koja se izdaje u Londonu za cijeli svijet.

- Velika je čast biti prepoznat od svjetske struke, već sedmi put. Jako sam ponosan na svoj tim i to što je projekt za koji sam dobio nagradu u Hrvatskoj. Želim da mlade generacije arhitekata vide da je internacionalni uspjeh moguć. Biti drugačiji je ono što svijet danas traži - izjavio je Vrban.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije