Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAJ MLADIMA

Veliki uspjeh podravske općine: Nastala prava pomama za kućama za 1 kunu

Općina Legrad
Foto: Google Maps
1/3
04.03.2020.
u 12:29

U Općinu Legrad stiglo je nekoliko desetaka upita za kupnju nekretnine, a stigle su i tri službene ponude za kupnju kuće u Legradu.

Općina Legrad raspisala je natječaj za prodaju nekretnina u svojem vlasništvu po simboličnim cijenama kako bi privukli mlade i omogućili im da se što lakše odluče za ostanak u malenoj podravskoj općini, no zasigurno nisu očekivali zanimanje kakvo su i dobili. Naime, prema natječaju moguće je kupiti kuću ili građevinsko zemljište jednu kunu.

U Općinu Legrad stiglo je nekoliko desetaka upita za kupnju nekretnine, a stigle su i tri službene ponude za kupnju kuće u Legradu.

– Velika bi stvar bila da prodamo sve ove tri kuće za koje su stigle službene ponude. Više je to nego što smo se nadali. No, u Općinu su stigli i brojni upiti i molbe da se ovaj natječaj produži, pa će zato trajati do 10. ožujka – rekao je Ivan Sabolić, načelnik Općine Legrad, piše Podravski. 

Podsjećamo, raspisan je natječaj za 19 čestica u vlasništvu Općine, a početna cijena kreće se od nešto više od pet tisuća kuna pa sve do 100.000 kuna. Međutim, neku od tih nekretnina moguće je dobiti po cijeni od jedne kune ako prijavitelj zadovoljava uvjete natječaja. Znači, morate biti mlađi od 40 godina, imate najmanje srednju stručnu spremu i stanovnik ste općine Legrad, ili ako niste, da u roku od tri godine svoje boravište prijavite u općini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije