Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU NA KIOSCIMA

Hrvatski san: Veliki specijal o danima ponosa i slave

Dani ponosa i slave
Foto: VL
19.07.2018.
u 15:00

Pročitajte sve o jednoj od najljepših nogometnih bajki na čak 132 stranice

U ponedjeljak 16. srpnja stotine tisuća ljudi ispunilo je zagrebačke ulice, koje su izgledale kao korita kojima su tekle rijeke crvene, bijele i plave boje.

Malo je tko na početku Svjetskog prvenstva mogao očekivati prizore koji su nam se taj dan urezali u kolektivno sjećanje – o tome smo mogli samo sanjati. Kako je izgledao put od bajnog sna do ponosne stvarnosti, možete u cijelosti pročitati u velikom specijalu Večernjeg lista Hrvatski san. Na stranicama nismo štedjeli – na čak 132 stranice potražite sve o danima koji će zauvijek ostati upisani u hrvatsku povijest.

U novom specijalu Slavena Letice i ostalih uglednih kolumnista Večernjeg lista pročitajte o počecima hrvatskog nogometa koji su naposljetku urodili nevjerojatnim plodom, ali i priče o junacima koji su proslavili Hrvatsku.

Kako se dogodilo da cijeli svijet navija za malu državu od 4,5 milijuna stanovnika, doznajte u novom specijalu Večernjeg lista Hrvatski san. Specijal potražite na kioscima u subotu 21. srpnja za samo 25 kuna!

>>Pogledajte najbolje trenutke s dočeka Vatrenih

 

Ključne riječi

Komentara 9

ML
Mlad75
17:55 19.07.2018.

Bas vi trebate izdavati specijal o danima ponosa i slave...dok vam novinari sire lazi o igracima i proslavi sa Thompsonom....mrzite ustvari i reprezentaciju al znate da mozete zaraditi na njoj pa vam onda kuna nije losa

DU
Deleted user
17:00 20.07.2018.

Pozivate nas na kupnju Velikog specijala o danima slave,a u isto vrijeme vas bratski portal 24 sata pise o Vatrenima sa mrznjom ala srpski Informer(Raseta) Jadna je ta Vasa kuca i zato nista od Velikog specijala.

SE
seljakneuki
16:11 20.07.2018.

Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Dalmacijo, more moje jedna dusa a nas dvoje pozdrav Liko, Velebita diko lijepa li si Ne vidim zašto bi ja , Hrvat iz okolice Zagreba, čiji je predake predak kao pripadnik 80. kr. ug. Zagrebačkog bataljuna sudjelovao u zauzeću Bosne 1878. godine pjevao ovu čobansku pjesmu koja slavi Zagoru Liku, Dalmaciju , Slavoniju, Hercegovinu i Bosnu. A Hrvatska se uopće ne spominje. Ja imam svoju himnu, Gajevu, Lijepu našu domovinu i to mi je dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije