Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆAS SE ZAPALIO

Veliki požar: U Zagrebu izgorio napušteni noćni klub

Vatrogasna postrojba Zagreb Facebook
09.04.2021.
u 08:08

Budući se radi o napuštenom objektu, nije bilo ugroženih osoba

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je sinoć u 23.12 sati dojavu o velikom požaru u Varaždinskoj ulici u Zagrebu.

Po izlasku vatrogasaca na teren, utvrđeno je da se radi o požaru napuštenog noćnog kluba veličine 25 x 15 metara koji je cijeli u plamenu. Budući se radi o napuštenom objektu, nije bilo ugroženih osoba, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Na terenu je bila Javna vatrogasna postrojba sa devet vatrogasaca i dva vozila, Dobrovoljno vatrogasno društvo Sesvete sa šest vatrogasaca i dva vozila, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

Požar napuštenog objekta. Na terenu su 16 vatrogasaca sa 4 vozila (VP Dubrava i DVD Sesvete).

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebČetvrtak, 8. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 6

VI
Vito
08:24 09.04.2021.

Zanimljivo - upisao sam Varaždinska ulica zagreb i dobio na Goole-u da je ta ulica u stvarnosti daaaleko od Zagreba, na istočnom izlazi iz SESVETA prema Popovcu i kroz Popovec do kružnog rtoka Soblinec. Koga je sve krepani pljačkao samo da dođe do novca, a da stanovništvo od toga uopće nije imalo koristi.

PA
Pantomima3
13:30 09.04.2021.

Sad nek netko kaže da onaj izgoreni mercedes i ova rupa nemaju nikakve veze, glavno da nitko niije nastradao, ali ako obračuni ovako nastave bit će i nedužnih žrtava, šta će biti s tim kretenima to me uopće nije briga

SA
sanikol
09:23 09.04.2021.

Vito@ upiši Gundulićeva ulica. U Zagrebu ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije