Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brza reakcija vatrogasaca

Veliki požar u Puli: Gorjela osnovna škola. Netko je bacio baklju na krov

Pula: Požar na krovu Osnovne škole Veruda
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.03.2021.
u 21:41

Policija je prvu dojavu dobila oko 19.52 sati kada je jedan građanin dojavio da se oko škole osjeti miris paljevine

U pulskoj Osnovnoj školi Veruda u subotu navečer planuo je požar, koji je brzom reakcijom vatrogasaca ugašen, doznaje se iz pulske gradske uprave. Požar je buknuo večeras oko 20 sati. Prema dosad raspoloživim informacijama netko je bacio baklju na krov i vatra se proširila. Srećom brzom reakcijom vatrogasaca vatra je ugašena.

Uzrok požara te materijalna šteta još nije poznata, a utvrdit će se nakon očevida. "Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje - posljedice su mogle biti puno veće! Škola je između zgrada, danas puše; osim materijalne štete, mogli su ljudi nastradati", izjavio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Dodao je kako "nam ne trebaju nam ovakvi prizori, ako želimo da stvari idu na bolje, ne možemo si sami raditi štetu".

"Ne znam kome je moglo pasti na pamet da uništava i dovodi ljude u opasnost", izjavio je gradonačelnik Miletić. Zahvalio je vatrogascima i žurnim službama na brzoj i efikasnoj reakciji.

 Regional Express objavio je snimke s mjesta požara.

4

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:20 20.03.2021.

Mozda roditelji zapalili 😂

Avatar Dalmoš
Dalmoš
20:59 20.03.2021.

Kako to da Borisa MIletića kuća ne gori, koju su plaćali porezni obveznici?

MK
MKinkognito60
21:42 20.03.2021.

Što vas čudi danas anarhsti imali protest kako ono sloboda i ... Uzeli si slobodu pa t.e.r.oriziraju one koji nisu protestirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije