Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST NA DJELU

Velika gesta obitelji Ene Šarac: Donirali njezinu ušteđevinu dječaku koji si želi kupiti bicikl

Davor Javorovic/PIXSELL
17.05.2021.
u 11:28

Ena je trpjela bolove i više bila u bolnicama nego kod kuće, ali je bezgranično pomagala drugima, ponajviše bolesnima, i za svakoga imala savjet ili riječ utjehe.

Biserka Šarac, majka Ene Šarac donirala je njezinu ušteđevinu šestogodišnjem dječaku čija je velika želja bila da si kupi bicikl, izvijestila je udruga Rijeka Ljubavi. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Naša draga sugrađanka, majka velikog borca heroine Ene Šarac donirala je 1.100,00 kn, ušteđevinu koju je Ena skupljala za neke svoje male željice. 

Nakon naše objave da imamo šestogodišnjeg dječaka čija je velika želja da si kupi bicikl, gospođa Šarac odmah se javila na telefon Udruge sa željom da ušteđevinu naše heroine Ene donira za kupovinu bicikla i slatkiša za malenog korisnika „Rijeke ljubavi“.

Ena je trpjela bolove i više bila u bolnicama nego kod kuće, ali je bezgranično pomagala drugima, ponajviše bolesnima, i za svakoga imala savjet ili riječ utjehe. Ta mala djevojčica vrlo je rano postala uzor svima onima koji se u ovome svijetu bore za život; za ono što je najvrjednije, za dostojanstvo, za dobro u ljudima, pokazujući svojim djelima koliku bezgraničnu ljubav ima u sebi.

Naša draga Ena duboko je u našim srcima i nosit ćemo je dok god postojimo. Veliko hvala", navodi se u statusu koji potpisuje predsjednica udruge Štefica Čučak. 

Ena Šarac godinama se borila s tumorom na mozgu i kralježnici, a 2017. godine dijagnosticirana joj je i leukemija. Javnost ju je zavoljela zbog njezinog kontinuiranog zalaganja da se pomogne onima kojima treba.  Godine 2011. dobila je priznanje Ponos Hrvatske. Preminula je 8. svibnja ove godine. 

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
17:15 17.05.2021.

Kada čitaš ove priče bilo kakvo naše kukanje je sramotno,... RIP hrabra djevojko!

NO
nogogaz
12:22 17.05.2021.

Bravo! Nesto nalik samo vidiš u Croatiji! Veliki Božji narod! Hvala svima koji pomaze siromasnim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije