Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOST

Velika Britanija upozorava na povećani rizik od terorizma u zračnom prometu

Ilustracija
Foto: REGIS DUVIGNAU/REUTERS/PIXSELL
21.07.2019.
u 07:52

Dvije velike aviokompanije otkazale su privremeno sve letove za Kairo.

British Airways i Lufthnasa u subotu su privremeno otkazali sve letove za Kairo navodeći kao razlog otkazivanja brigu za sigurnost posada i putnika.

"Sigurnost putnika i posada prioritet je naše kompanije", rekla je glasnogovornica British Airwaysa ne navodeći pojedinosti o razlozima za odluku o otkazivanju letova na sedam dana.

Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa  je objavila da privremeno otkazuje letove za egipatsku prijestolnicu dok ne izvrši procjenu stanja, također na navodeći razloge za takvu odluku.

Britansko ministarstvo vanjskih poslova upozorilo je svoje državljane koji žele putovati u Egipat na povećani rizik od terorizma u zračnom prometu.

Komentara 4

AF
AfganistanskiHrvat
09:40 21.07.2019.

Šta je? Vratili se domeka sirijski borci za demokraciju pa im smeta što nisu adekvatno plaćeni ili što netko nije ispunio dogovor?

Avatar Dumen
Dumen
08:27 21.07.2019.

upozoravam na povećan rizik od provala migranata u vikendice uz granicu sa bosnom.

PL
@ploto@
12:46 21.07.2019.

Teroristi i pirati upozoravaju na terorizam ?! Neprikosnoveni svjetski prvaci u licemjerju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije