Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomagali ISIS-u

Velika antiteroristička akcija u Njemačkoj: Uhićeno sedam Balkanaca!

Policija - Njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
08.05.2019.
u 10:04

Uhićeno je sedam muškaraca i jedna žena, a imaju između 19 i 58 godina.

Rano jutros njemačka policija provela je veliku antiterorističku akciju u Oberhausenu tijekom koje je uhićeno osmero ljudi, sedam muškaraca i jedna žena.

Bild piše kako je sedam uhićenih s područja Balkana, ali su njemački državljani, dok je jedna osoba iz Bosne i Hercegovine.

 

Uhićeni imaju između 19 i 58 godina. Tijekom akcije u kojoj je sudjelovalo 150 policajaca pretraženo je sedam kuća.

Iz policije su priopćili kako je riječ o članovima velike obitelji za koju se sumnjiči da neko vrijeme prikuplja sredstva za terorističku organizaciju ISIS.

Sud će nakon svjedočenja uhićenih odlučiti o njihovu pritvoru.

Video – Abu Bakr al-Baghdadi pojavio se na videu prvi put nakon pet godina

Ključne riječi

Komentara 16

LA
lak0
12:05 08.05.2019.

Priopćeno je da imaju njemačko državljanstvo ali su podrijetlom iz Bosne. Sve jasno.

Avatar Viktor999
Viktor999
13:19 08.05.2019.

Doći u tuđu zemlju u potrazi za boljim životnim uvjetima pa onda rovariti protiv te iste zemlje-to može samo gamad, šteta metka za takve, bolje konopac oko vrata i gotova priča

DU
Deleted user
13:33 08.05.2019.

Prije dan dva bila je reportaža kako su u Begovom Razdolju migranti na kućama i vikendicama razbijali prozore i vrata, uzmali odjeću i hranu i ostaviljali svoju prljavu odjeću. Još bi čovjek to nekako mogao razumjeti, ali žena iz Beggovog Razdolja kaže da su razbili i križ koji je visio u sobi i slike njezine kćerke s Prve svete pričesti. Nažalost, to je prava istina. Ne čudim se da su ljudi u Gorskom Kotaru preplašeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije