Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA IZJAVA O 1918.
Povratak na članak

Novo zaoštravanje odnosa Srbije i Crne Gore

Diplomat Božović rekao je da je odluka Crne Gore o pripojenju Srbiji 1918. bila 'oslobođenje'.

Komentari 4

MA
MarasG
17:23 30.11.2020.

1918g. prosrpska vlada u Crnoj Gori potpisala je okupaciju iste od strane Srbije.Isto kao sto su 1991 u Kninu potpisali martic,babic i draskovic prikkljucenje dijelova Hrvatske... velikoj srbiji.Na srecu ...malo Bljeska ... malo Oluje...i eto njih svih u jednoj drzavi.

VL
IV
ivanjoksimovic
19:05 02.12.2020.

Crnogorci su nedavno glasali zar ne? I izglasali. Pa ko su sad tu Srbi, Hrvati, Mongoli ili Marsovci da preispituju sta je narod tamo glasao?

VL
LU
luminax
08:25 01.12.2020.

Na osnovu odluka podgoričke Skupštine , između ostalih odluka drugih naroda, formirana je država KSHS , a na njenim temeljima formirane su još dve država , SFRJ i SRJ i to je za C. Goru trajalo gotovo devedeset godina .ina . Kakav god da je bio karakter tih skupština i tih država , one su bile legitimne države , priznate od celog sveta i stvarno je glupo, nezrelo i infantilno sada , posle jednog veka , negirati bilo šta u vezi toga .

VL
MI
misho32
22:06 30.11.2020.

hrvatska politika je pomogla da se na izborima poraze crnogorski nacionalisti , a evo sada se i ovaj debilni Jović, kao neki predstavnik Hrvatske , miješa u crnogorsku politiku.Od kud tom pravo da predstavlja Hrvatsku, od kud takavi koji patološkii mrzi hrvatsku državu radi u državnim institucijama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.