Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIDARNOST

Veleposlanik Glunčić poručio stanovnicima Zagreba: Budimo zajedno, unatoč propisanom razmaku!

Daniel Glunčić
Foto: Snježana Herak
VL
Autor
Snježana Herak
22.03.2020.
u 22:37

Veleposlanik Glunčić zahvalio se je u ime Veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji austrijskim dužnosnicima i ostalim političarima uputili u nedjelju poruke solidarnosti i podrške u povodu razornog potresa.

Dragi prijatelji! Večeras smo u mislima s građanima Zagreba i Zagrebačke županije, sa svima onima koji su pogođeni teškim potresom, koji se jutros dogodio u Hrvatskoj. 

U mislima i molitvama smo s djevojčicom koja je nastradala u današnjem potresu i s njezinom obitelji. Nadležne službe trenutno bilježe velika oštećenja u gradu i okolici, a pojedine službe i vojska pomaže gdje god je to moguće i potrebno, unatoč opasnosti od COVID-19. Hrvatska je pokazala i u ovim teškim trenucima i izazovima veliko srce i solidarnost. Budimo zajedno, unatoč propisanom razmaku! Svatko u okviru svojih mogućnosti, neka pokaže solidarnost“, stoji u poruci hrvatskog veleposlanika u Austriji Daniela Glunčića,  ispisanoj na facebooku dvojezično, na hrvatskom i njemačkom jeziku.

 

Veleposlanik Glunčić zahvalio se je u ime Veleposlanstva Republike Hrvatske u Austriji, preko Twittera, visokim austrijskim dužnosnicima i ostalim političarima koji su Hrvatskoj i građanima Zagreba uputili u nedjelju poruke solidarnosti i podrške u povodu razornog potresa koji je jutros pogodio Zagreb i okolicu.

Istaknuo je kako „samo zajedno možemo prebroditi svaku krizu“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije