Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Mirisala je na meso: Vegan napao djevojku staklenom bocom

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
04.05.2020.
u 13:42

- Mislila sam da me volio, ali nastojao je kontrolirati gotovo svaki aspekt mojeg života. Nikad nisam željela biti veganka ili čak vegetarijanka, ali zbog njega osjećala sam se kao da to moram biti - navela je.

Bethany Smith (23) iz Velike Britanije  progovorila je o hororu koji je pretrpjela od strane svojeg dugogodišnjeg dečka samo zato jer je došla doma mirišeći na meso nakon smjene u kafiću. 

Njezin partner 22-godišnji Christopher Ellam imao je zastrašujuću kontrolu nad životom svoje djevojke, toliko da joj je zabranio da jede mesne proizvode  i vrijeđao samo zato što je mirisala na slaninu i inzistirao da se odmah otušira. 

Ona mu je rekla kako je to jedini izvor prihoda jer je on bio nezaposlen, no on je i dalje inzistirao da da otkaz. 

- U bijesu je zgrabio moju crno-crvenu haljinu koju sam si kupila za rođendan i počeo je uništavati je. Preklinjala sam ga, ali nije bilo koristi. Zgrabio je i dva para mojih cipela i počeo ih uništavati baš kao i moju vestu - ispričala je 23-godišnjakinja za Metro.

Kazala je da je Ellam činio sve kako bi je odvojio od njezinih bližnjih, a kad ne bi dobio što želi poludio bi. 

- Zgrabio je staklenu bocu octa i udario me u glavu, potom me udarao sa šakama. Pala sam na pod i stavila jastuk na sebe da se nekako zaštitim, ali to ga nije spriječilo da me nastavi udarati - kazala je djevojka. 

Nakon tog napada, Bethany je uspjela pobjeći, a on je za taj napad dobio 200 sati društvenog rada. 

- Mislila sam da me volio, ali nastojao je kontrolirati gotovo svaki aspekt mojeg života. Nikad nisam željela biti veganka ili čak vegetarijanka, ali zbog njega osjećala sam se kao da to moram biti - navela je. 
 

Komentara 7

TA
Tackrla
13:54 04.05.2020.

Agresivni vegan, nezaposlen, parazit. Da zivi u Zagrebu sto posto bi studirao na filozofskom

RE
reborn
14:15 04.05.2020.

S obzirom na počinjeno djelo očigledno mu je veganstvo uzeto kao olakšavajuća okolnost pa je dobio samo simboličnu kaznu društveno-korisnog rada. U protivnom, da se umjesto za prava životinja bori za prava nerođene djece, tretiralo bi ga se kao poremećenog psihopatu koji je staklenom bocom pokušao nekog ubiti i sud bi mu prilijepio višegodišnju zatvorsku kaznu.

IG
igorl
16:09 04.05.2020.

Fin neki momak. Nezaposlen, vegan, militantan, posesivan. Jasno mi je zasto je djevojka otrpila sporadicne batine da zadrzi takav ulov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije