Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Vedranu Škuliću "Pauk" služba digla auto pa verbalno napao policiju

Vedran Škulić (58), vlasnik Narodnog lista, sukobio se jučer oko 10.45 sati s policijom jer mu je "Pauk" služba odnijela nissan micru kojom je blokirao prolaz jednom Zadraninu kod Muzeja antičkog stakla.

Komentari 5

RO
romictea
16:56 20.11.2009.

a ona stara prica, nepropisno parkirao auto, ali unutra bila eksplozivna naprava koja se aktivirala kada je auto dignut, smrtno stradala 3 radnika koji su radili na dizanju auta i policajac koji je obavljao nadzor, nezga je u tome da auto nije parkirao vlasnik koji je bio u inozemstvu vec nepoznati pocinitelj, koji nije pronadjen.

VL
MM
Mladen Miletić
20:11 20.11.2009.

Jako slabi izvještaj, bez da se čuje druga strana - čovjeku je pozlilo problei sa srcem i nije imao šanse da se parkira. Vrijeđao policajce to je isto upitno kada se čuje smo jedna strana nezna se ništa. A kadada se čuju obadve strane onda još manje...

VL
PA
parip
17:07 20.11.2009.

Vidi prca starog....zasto li se nitko tome ne cudi.....americka skola: dodi nazad u zemlju iz koje si \"otisa trbuhom za kruhom\", i po povratku svima drzi predavanja kako si samo ti najpametniji i najsposobniji, a sve ostalo je nazadno. Inace sve sto radi radi samo za svoj osobni interes.

VL
JA
japa
11:15 21.11.2009.

mister 1x5 uguglaj njegovo ime prije nego što počneš kakit pa češ vidjeti da je članak istinit...

VL
RE
real
17:22 20.11.2009.

kad je vec blokirao nekog, trebao je ostaviti auto u lehr, pa bi ga izgurali.. zbog njega je netko mozda zakasnio na posao ili nije stigao kod lijecnika..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.