Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vedran Mornar:

Želimo spojiti HVU i Sveučilište u Zagrebu

Vedran Mornar
Goran Jakuš/Pixsell
24.06.2015.
u 00:10

Ministar je povodom završetka akademske godine posjetio HVU gdje je održao radni sastanak sa zapovjednikom učilišta generalom Slavkom Barićem te načelnikom Glavnog stožera generalom Dragom Lovrićem.

Hrvatsko vojno učilište “Petar Zrinski” (HVU) moglo bi biti integrirano u Sveučilište u Zagrebu, sudeći prema jučerašnjoj izjavi ministra obrazovanja Vedrana Mornara koju na svojim internetskim stranicama prenosi MORH.

Ministar je, naime, povodom završetka akademske godine, jučer posjetio HVU, gdje je održao radni sastanak sa zapovjednikom učilišta generalom Slavkom Barićem te načelnikom Glavnog stožera generalom Dragom Lovrićem.

– Otvorili bismo još studija, a razmišljamo i o tome da se HVU integrira u zagrebačko sveučilište, čime bismo vojnicima dali još znanja koja nisu ograničena samo na vojnu struku – rekao je Mornar, a s njime se složio i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras.

>>Mornar: Testovi su ukradeni jer nisu bili čuvani u sefu i zaključanoj sobi

>>'Pet godina je prošlo bez problema. Ove godine nije dobro krenulo'

Komentara 5

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:50 24.06.2015.

Ministre odmori si... Uskoro nećeš više raditi nikakve gluposti...

Avatar comparator
comparator
07:18 24.06.2015.

Komunisti bi rado sve pod svoju kapu. Htjeli bi nogometni savez jer je to ponos hrvatstva pa sad bi vojsku htjeli preodgojiti u svom komunističkom stilu. Neka rađe ostane ovako.

DU
Deleted user
00:24 24.06.2015.

Jugoslovenima ponestaje studenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije