Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 11°C
Povratak na članak

Beus Richembergh upitao Ilčića: Što se to loše dogodilo čime vi plašite hrvatsku javnost?

Na pitanje hoće li Hrast, ako ne za Istanbulsku konvenciju, glasati za interpretativnu izjavu, Ilčić je odgovorio niječno jer je ta izjava, kaže, bezvrijedna
14. ožujka 2018. 27422
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
175
 • airforceone99:

  za sve lažove i manipulatore.........c. “rod” označava društveno oblikovane uloge, ponašanja, aktivnosti i osobine koje određeno društvo smatra prikladnima za žene i muškarce; Ovo je sporna definicija iz IK koja propisuje da se "rodovi" ne određuju prema prirodnim, biološkim osobinama ... prikaži još! (muškarca/žene) nego prema društveno oblikovanim ulogama, iz čega proizlazi da si netko "neshvaćen" (da ne upotrijebim krivi izraz) napravi minival ili trajnu, našminka se, obuće od bake ili mame grudnjak, nagura par pari čarapa unutra i govori da je žena.... IK je sredstvo uvođenja neprirodne rodne ideologije!

  20 14. 3. 2018. u 15:14
 • Avatar Prskator.Vlado
  Prskator.Vlado:

  Sučeljavanje je neravnopravno pošto je Ilčić školovani intelektualac, a Beus panglu

  17 14. 3. 2018. u 15:16
 • Avatar Orgasmatron
  Orgasmatron:

  Beus o odgoju, a sin mu je malo malo na policiji,

  1 14. 3. 2018. u 16:10
 • Avatar Mali.Princ
  Mali.Princ:

  Postoji samo muško i žensko. Sve ostalo je protuprirodno. I svrstati ovu IK pod nekom krinkom zaštite žena, je još već aspurd. Jer ta IK apsolutno ništa promijeniti neće, a donijet će samo štetu onom prirodnom, normalnom. Pa tako imamo ... prikaži još!o primjer Njemačke gdje se predlaže mijenjanje državne himne radi neke "jednakosti". A jedno oličenje demokracije poput Švicarske, tu istu IK nije ratificiralo. Pa tako imamo luđaka koji temelje kršćanstva u Trojstvu idu mijenjati da se više ne govori Otac i Sin, već "Ono". A još i kad maknemo prizmu Boga u svemu tome, ostaje ono temeljno... takva igranja s rodom, muškim i ženskim, je protuprirodno!

  12 14. 3. 2018. u 15:30
 • Hrvatska:

  Svaka cast gospodinu Ilcicu. Samo naprijed ne daj se!

  2 14. 3. 2018. u 13:29
 • sanikol:

  O čemu govori čovjek koji se sramio svog imena i prezimena.

  14. 3. 2018. u 16:10
 • antiantihrvat:

  Ovaj lažni Nijemac Goran Tiro (od oca Edhema) želi sa sredstava koje dobiva za njemačku manjinu prijeći na sredstva koja se dodijeljuju za prava žena. Bio je spreman promijeniti prezime radi prvotnog cilja, neće mu biti problem lagati mjesecima radi ... prikaži još! drugog. Nažalost još jedan koji se bori za svoju guzicu pod izlikom prava žena.

  2 14. 3. 2018. u 15:54
 • Avatar U_hljeb U gsg vg
  U_hljeb U gsg vg:

  beus richemberg je konvenciju preveo na jidiš, njemački, turski i bošnjački tako da stvarno vlada materijom....navodno...

  2 14. 3. 2018. u 13:10
 • TrvtkoKomadina01:

  Ovog Emira Tahirovića su izgleda obrezali na krivoj glavi

  2 14. 3. 2018. u 16:22
 • Gustirna:

  Pogodite narode zasto u naslovu nije sto je govorio ilcic nego sto je ilcica pitao drug tahirevic tiro...

  1 14. 3. 2018. u 16:30
 • krezubikrkan:

  ovom konvencijom one udruge koje bude blagoslovila DESETORKA FEMINISTICA koje su kao regulatorno tijelo ,dobit će enormne iznose novca inicijalno iz EU fondova a poslije će ih MORATI uzdržavati država...jer tako piše u konvenciji...ta ekipa će biti instrument pritiska na ... prikaži još!a bilo koju hrvatsku vladu po naputku vladajuće kaste u EU...ovo ne smje proći pa makar izašli na ulice.

  3 14. 3. 2018. u 17:04
 • Avatar 123456
  123456:

  veli mi jedna članica HDZ-a koja radi u državnoj upravi - anemični je poručio svim uhljebima zaposlenicima u državnoj upravi i javnim poduzećima: "od svih primjedbi EU najmanje štete će biti za uhljebe ako se dodvorimo EU ratifikacijom IK! Alternativa ... prikaži još! je (jer nekaj se mora pokrenuti) reorganizacija državne uprave, a to znaći 50 % uhljeba - na cestu ili burzu! E sad uhljebi birajte - ili ratifikacija, pa malo mira ili reorganizacija uhljeba"! EU je imala i druge primjedbe, ali nesposobna vlada gdje ni jedan član nema ni dana radnog staža u realnom sektoru (a najbolji primjeri su upravo anemični i jandroković) se nije u stanju baviti ničim važnim i konkretnim, već samo ovakvim bljuvotinama potpuno irelevantnim kakva je IK! Usput -10 šefica koje bi trebale odlučivati o totalnoj promjeni svjetonazora i običaja u EU (i šire), pa i u RH (ako prihvatimo to kukavičje jaje i laži anemičnog dezertera su: GREVIO - šefice Feride ACAR (Turkish) Biljana BRANKOVIC (Serbian) Vesna RATKOVIC (Montenegrin) Françoise BRIE (French) Gemma GALLEGO (Spanish) Simona LANZONI (Italian) Helena LEITAO (Portuguese) Rosa LOGAR (Austrian) Iris LUARASI (Albanian) Marceline NAUDI (Maltese) pa sad vi procijenite našu budućnost! je, zaboravih - ovo je još jedna pokvarena ucjena od strane anemikčnog poslije one koju je izrekel na sastanku sa vrhom HDZ-a kak on može srušiti vladu, a onda 50% njih više nebu na listama! Iz tih ucjenjivačkih prijetnji jasno je kak je anemični pokupil sve najgore metode becne pusić

  4 14. 3. 2018. u 16:25
 • Avatar toxic alien
  toxic alien:

  "...nikome ne pada na pamet da bi zbog dokumenta napustio vlast", rekao je Emir Tahirović alias Goran Beus-Richembergh, sin Edhema Tahirovića! Takvi karakteri mogu samo u politiku i nigdje vise.

  14. 3. 2018. u 16:30
 • Munain:

  U skladu s IK, hitno promjeniti lijepu našu Teci Savo, hitra teci, nit ti Dunaj silu gubi Sinje more svijetu reci, da svog doma HRVAT ljubi Gospodjo Rado Boric, Sanjo Sanasvrako, Dubravka Sujica, Martia Dalic, molim vas hitno promjenite ove ... prikaži još!ove zastarijele seksističke stihove iz 19. stoljeća Antuna Mihanovića po usvajanju IK... Molim rodno neutralni izraz, jer se riječju "Hrvat" diskriminiraju sve one koje se rodno osjećaju djevojčice, djevojke ili žene...

  1 14. 3. 2018. u 16:58
 • kajinx:

  Evo ga, opet ovaj Njemac!

  1 14. 3. 2018. u 16:16
 • Neutralac:

  Tko uopce poziva ovog Beusa ili kako se vec zove... to je lazna figura koja skriva svoje porijeklo a laze , maze i mulja na sve strane.... pa dajte vec jednom... ... prikaži još!a dajte vec jednom...

  1 14. 3. 2018. u 17:14
 • koraknaprijed:

  SveDrP-ovci su sjedili skoro 4 gine na toj konvenciji,ništa nisu poduzimali jer nisu imali muda ni odgovora,sad se ponavlja ista stvar,nemaju riješenje ni odgovora za Hrvatsku pa se izvadili ovaj dokument iz latice da bi pokušali skrenuti pozornost sa vlastite ... prikaži još! ne sposobnosti. Samo budale mogu nasjesti na te jeftine trikove.

  4 14. 3. 2018. u 15:30
 • Avatar slaven0
  slaven0:

  Idemo jos malo o najvaznijem trenutnom Hrvatskom problemu iz usta jos jednog kojeg bez pedera i '41 nebi bilo nigdje...

  14. 3. 2018. u 15:17
 • Eilandkrk:

  Samo klevete svađe laži a vlada jedva čeka da je se nemože napadati u njezinoj velikoj brzini naših reformi.Molim vas pustite kočnice da ljudi radi a vašu papirologiju upotrebite u wc ima.

  14. 3. 2018. u 15:34
 • Armagedon:

  KOnvencija govori o zaštiti žena od nasilja, a budući su protiv nje ekstremni desničari i veliki kršćani koji su to otkrili tek 91. prije nisu znali ni gdje je crkva..... uz to sve dični muževi koji znaju gdje je ženi ... prikaži još!i mjesto ... da šuti, sluša , kuha.... jasno je zašto su protiv konvencije, jer bi većina njih završila na policiji i u zatvoru kad bi im se žene ohrabrile da ih prijave...... a to izmišljanje rodne priče..., je obična floskula da se zaštite od progona.... u Konvenciji su definirani samo muški i ženski rod.... !

  14. 3. 2018. u 18:47
 • Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.