Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dar

Večernji list daruje specijal „Pogled u budućnost 2068.“!

Specijal „Pogled u budućnost 2068.“
Foto: VL
13.05.2019.
u 15:47

U utorak 13. svibnja potražite Večernjakov specijal „Pogled u budućnost 2068.“, najveći multimedijski projekt promocije znanosti, inovativnosti i znanstvene hrabrosti

Specijal „Pogled u budućnost 2068.“ na 132 stranice zaokružuje hvalevrijedan multimedijski projekt Večernjeg lista kojem je pokrovitelj Algebra. U njemu su okupljeni futuristički eseji deset vrhunskih stručnjaka iz raznih područja. Igor Rudan, Višeslav Raos, Boris Jokić, Slaven Letica i drugi poznati autori, vodeći se utemeljenim futurizmom, predviđaju kako će nam život izgledati za 50 godina, a popratni tekstovi o prošlosti i sadašnjosti daju cjelovit pogled u budućnost. Eseji su popraćeni ilustracijama studenata Akademije likovnih umjetnosti.

Iako nam se 2068. čini predalekom, uzimajući u obzir brzinu promjena, možda je i bliže nego što mislimo. Misija projekta koja je pretočena u specijal jest osvijestiti te nagle znanstvene i tehnološke skokove te pripremati društvo, a posebno mlade, na njih.

U utorak 13. svibnja Večernjak daruje specijal „Pogled u budućnost 2068.“ na 132 stranice. Doznajte kakva nas budućnost očekuje za 50 godina!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije