Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpopularniji

Večernjakov tekst o cijepljenju na 1. mjestu Reddita sa 3000 komentara!

reddit
Foto: Reddit screenshot
1/2
26.03.2014.
u 18:29

Večernjakovoj je konkurirala tek priča britanskog Guardiana o Facebookovoj kupnji Oculus Rifta.

Priča Večernjeg lista 'Ustavni sud odlučio: Djecu morate cijepiti' koja govori o tome kako je Ustavni sud utvrdio da samostalna odluka roditelja hoće li cijepiti svoju djecu nije njihovo ustavno pravo te da je obveza cijepljenja u skladu sa zakonom i Ustavom, danas se našla na prvom mjestu Reddita, kao najpopularnija priča dana.

Reddit je društveno-informativni i zabavni website na kojem registrirani korisnici objavljuju razni sadržaj u obliku linkova ili tekstualnih postova koji onda ostali korisnici ocjenjuju i komentiraju, a ovisno o ocjenama, sadržaj raste ili pada u poretku. Uz Twitter, Reddit je jedna od stranica putem koje se vijesti najbrže šire internetom te ima jako veliku i lojalnu "zajednicu" korisnika.

U trenutku pisanja ovog članka uz priču Večernjeg lista korisnici su ispisali gotovo tri tisuće komentara, mnogostruko više nego na ostalim pričama koje su u vrhu poretka. Večernjakovoj je konkurirala tek priča britanskog Guardiana o Facebookovoj kupnji Oculus Rifta.

Foto: VLm

– Pravo djece na zdravlje je iznad prava roditelja na pogrešnu odluku. Ovo je vjerojatno jedna od mnogih sjajnih fraza koje je netko izmislio kako bi pobio klimave argumente protivnika cijepljenja koji obično počinju s "naše je pravo..." – napisao je korisnik Falco98, a njegov komentar bio je najbolje ocijenjen. Na njega se nadovezao korisnik forgottenduck koji je napisao:

– Ne dozvoljavajući da se vaša djeca cijepe dovodite društvo u opasnost, a bolesti koje bi trebale nestati na taj način mogu se dalje širiti.

Bilo je i onih koji su nakon ove odluke Ustavnog suda Hrvatskoj predvidjeli sljedeći crni scenarij:

– U Hrvatskoj će se povećati broj dijagnoza autizma.

A neki komentatori poput SlimfishJima temu nisu doživjeli ozbiljnom. On je jednostavno napisao:

– Konačno! Ponovno se možemo riješiti ospica!

>>Ustavni sud odlučio: Djecu morate cijepiti

Komentara 6

DO
dosaosam
20:40 26.03.2014.

Još do prije par godina roditelji su bili sretni da mogu cijepiti svoju djecu .Ovo kaj sad traže nije normalno.Eto sad imamo udruge.Bolesnici

NS
nadia.spadabramovic
07:36 27.03.2014.

po njemačkim institutima necjepljena djeca su zdravija...a istraživanje je vršeno globalno...vrijedi čak i u africi....ali tu je i stvar slobode...

Avatar bradaZG
bradaZG
08:38 27.03.2014.

NWO je stigao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije