Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernjakov kalkulator: S tri klika do udžbenika

udžbenici (1)
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
23.08.2010.
u 11:45

Večernji je list ove godine, osim detaljnog popisa na kojem možete pronaći sve knjige i njihove cijene te izraditi vlastitu šoping-listu, omogućio i kupnju.

I ove godine roditelje čeka važan zadatak – priskrbiti djetetu školske udžbenike. Iako je ove godine situacija mnogo jasnija nego prošle, mnogi roditelji još nisu nabavili udžbenike. Uz Večernji list to će učiniti na najlakši način.

Cijene je knjiga preporučilo nadležno ministarstvo i one su iste kod svih ponuđača. Na vama je da odlučite - čekanje u redovima ili pak kupnja iz fotelje putem od jednog od mnogih internetskih ponuđača.
Večernji je list ove godine, osim detaljnog popisa Ministarstva na kojem možete pronaći sve knjige i njihove cijene te izraditi vlastitu šoping-listu, omogućio i kupnju uz pomoć naših partnera portala Udzbenik.hr i Diners Cluba, i to na rate, bez kamata i naknada, s dostavom na kućnu adresu (dostava stoji 25 kuna na cijelom području Hrvatske bez obzira na količinu udžbenika).

Ako nemate popis udžbenika za svoje dijete, i za to smo se pobrinuli – pronađite svoju školu i željeni razred na internetskoj stranici www.udzbenik.hr i dobit ćete točan popis potrebnih udžbenika uz mogućnost kupnje.

Ovaj će izdatak roditelji lakše platiti uz pomoć Diners Cluba, koji svojim korisnicima omogućava plaćanje u 12 obroka, bez kamata i naknada, a za svakog je školarca Diners Club pripremio i poseban dar.

Doznajte više na vecernji.hr/udzbenici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?