Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNI BUS

Večernjakov digitalni bus uskoro opet na turneji. Čekaju vas besplatni AKD čitači osobnih iskaznica, osvježenje i simpatične hostese

Večernjakov digitalni bus
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
19.09.2019.
u 11:57

Nastavlja se Večernjakov projekt digitalne edukacije građana. Doznajte kada smo u vašem gradu kako biste postali e-građani

S obzirom na veliku posjećenost i interes građana o mogućnostima implementacije novih tehnologija u svakodnevnom životu, Večernjakov digitalni bus opet kreće na turneju kako bi svi zainteresirani, uz naše edukatore, imali priliku naučiti sve što im je potrebno da bi savladali digitalne platforme.

Od 24. do 27. rujna, uz grickalice, osvježavajuća pića poput Coca Cole i Romerquelle vode, simpatične hostese, visoke uzvanike i popularnog TV voditelja Ognjena Golubića saznajte više o digitalnim mogućnostima koje su vam na raspolaganju, poput korištenja interneta bankarstva, kako elektronskim putem predati zahtjev za e-putovnicu ili e-vozačku dozvolu itd.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Od 31. svibnja do 8. lipnja ove godine, Večernjakov digitalni autobus posjetio je 4 hrvatska grada s ciljem demistifikacije korištenja digitalnih platformi i tehnologije u svakodnevnom životu. Svi posjetitlji mogli su dobiti inicijalne kodove kod djelatnika MUP-a i uz pomoć djelatnika Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva mogli su aktivirati svoje elektroničke osobne iskaznice ili su mogli zatražiti od djelatnika FINA-e vjerodajnicu ePASS, čime će moći koristiti usluge u sustavu e-građani.

RASPORED I LOKACIJE VEČERNJAKOVA DIGITALNOG BUSA:

  • 24.rujna 2019. Čakovec, Ulica Ruđera Boškovića 2

    • Vrijeme: 14:00 - 17:00

  • 25.rujna 2019. Šibenik, Ulica Ante Starčevića

    • Vrijeme: 10:00-13:00

  • 26.rujna 2019. Zagreb, Trg kralja Tomislava

    • Vrijeme: 16:30 - 19:30

  • 27.rujna 2019. Požega. centralni Trg

    • Vrijeme: 16:00 - 19:00

Više informacija saznajte na digitalna.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije