Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK
Povratak na članak

Večeras se u američkom Senatu čita optužnica protiv Trumpa: Evo što to znači

Oko 19.00 sati (01.00 sat po srednjoeuropskom vremenu) demokratski "tužitelji" u Zastupničkom domu proći će dugim i bogato urešenim hodnicima koji ga dijele od Senata kako bi predali optužnicu za 45. predsjednika Sjedinjenih Država.

Komentari 9

Avatar Botox.Biden
Botox.Biden
22:23 25.01.2021.

To znači da je SAD postala država u razini Rusije i Kine. Nema na čemu, i drugi put ću vam rado objasniti.

VL
SO
Sotona
02:38 26.01.2021.

Oko 19.00 sati (01.00 sat po srednjoeuropskom vremenu) demokratski "tužitelji" u Zastupničkom domu proći će dugim i bogato urešenim hodnicima koji ga dijele od Senata kako bi predali optužnicu za 45. predsjednika Sjedinjenih Država, kako znamo i sad ćemo dada vidimo "slobodni" sud koliko Trampovih optužnica zahtijeva 5 ili 10 je odbacio = nije htio da preuzme da provjeri da pokrene istragu dali je istina o navodima tužbe o prijevari ... Mislim Vjerujem da je Sud sada slobodan demokratski i da će i te kako morati raditi za svog poslodavca- Bidena i daviti Trampa, bivšega predsjednika čije je spontane pristaše birače prosvjednike pretjeranom silom poubijao krenuvši od žene u predzadnjem redu jaki strašljivi specijalci ....

VL
NE
Neutralac
06:02 26.01.2021.

Cak je i predsjednik vrhovnog suda odbio doci.... stavite Trumpu soli na rep...

VL
SI
sisavac
09:12 26.01.2021.

iz ni jedne trumpove izjave prije ulaska u capitol se ne može iščitati poziv na razbijanje, nasilje. sve to je on govorio godinama, nema razlike. ja bih volio ove čistunce koji mu to smještaju pitati jednu stvar, koje izjave su davali demokrati prilikom blm marševa, antifa... njihove osude zločina su bile jako jako mlake, gotovo da ih nije bilo, a pozivi na otpor trumpu su bili žestoki, ljude se zvalo na ulice, da pokažu da se ne slažu sa trumpom. društvene mreže to nisu osudile, nisu blokirale niti jedan tvit koji je pozivao na prosvjede, ne samo u portlandu. al eto, trumpa se našlo, optužilo, sad ga žele i razapeti. radi čega? nemira, razbijanja savezne zgrade? pa jel se lociralo, uhitilo, stotine antifa i blm ekipe, koje su razbijale i saveznu imovinu i privatnu, bilo je i nekoliko ubojstava. o tome se u današnjoj americi ne smije govoriti. sve to ukazuje na jedan malo veći problem.

VL
NE
Nepokolebljiv
03:53 26.01.2021.

HINA po starom nesposobni kopirati jednu recenicu! Za presuditi protiv Trumpa Demokratima je potreban prebjeg od 13 Republikanskih senatora (tako to svi predstavljaju). Medutim prebjezi koji bi glasali pritiv Trumpa nikada vise nebimogli raditi u drzavnoj sluzbi ukljucujuci loviti kerove skitnice! Medutim ima puno jednostavniji nacin kako se rjesiti Trumpa (Republikanci ge se zele rjesiti jos vise nego Demokrati) Statut kaze: za podrsku optuzbe mora gladati 2/3 PRISUTNIH senatora! Znaci nije potrebno da Republikanci prebjegnu i izvrse politicko samoubistvo! Naci ce neki traljavi izgovor da kao iz protesta ne dodu u Senat na dan glasanja njih 20-tak i 50 Demokrata ce tako imati dvotrecinsku vecinu za osudu i sprecavanje Trumpa da se ikada natjece za izbornu poziciju u Americi!

VL
PR
prokurator
23:49 25.01.2021.

ovih dana najzabavnija rubrika je "svijet" jer uvijek ima kmečavaca na komentarima :)

VL
RO
robertkoch1982
07:26 26.01.2021.

Bitno da narančastog redikula više nema, bio je budala, ali jako opasna budala. A što se njegovih sljedbenika tiće, oni bez “voljenog vođe” ne znaju ni žarulju promijeniti, luzeri su bili i luzeri će ostati.

VL
Avatar dobry
dobry
03:48 26.01.2021.

Trump-američki Putin u pokušaju-spriječen je u pokušaju odvlačenja USA u diktaturu. Sada mora snositi posljedice svojega nepromišljenog poteza. Alea iacta est!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.