Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad nagradio izvrsnost

Vaučer za vozački ispit poklon za 50 najboljih osječkih maturanata

Vaučer za vozački ispit poklon za 50 najboljih osječkih maturanata
Foto: Grad Osijek
1/5
30.06.2022.
u 17:17

- Nadam se da ćemo na ovaj način potaknuti i buduće maturante da budu što bolji u svojim uspjesima i izvannastavnim aktivnostima - poručio je Radić

Kako bi poticao izvrsnost među učenicima srednjih škola, Grad Osijek je ove godine nagradio 50 najboljih maturanata plaćenim vozačkim ispitom. Vrijednosnice, koje će moći iskoristiti u osječkim auto-školama po vlastitom izboru, uručio im je gradonačelnik Ivan Radić. Iz gradskog je proračuna za to izdvojeno ukupno 375.000 kuna.

- Velika većina tih maturanata će nastaviti i svoje školovanje u fakultetskim klupama na našem sveučilištu. Tu ćemo ih također pratiti jer i tu imamo svoj program stipendiranja izvrsnosti i nadam se da ćemo na ovaj način potaknuti i buduće maturante da budu što bolji u svojim uspjesima i izvannastavnim aktivnostima - poručio je Radić.

Foto: Grad Osijek

Na popisu najboljih je i ime Marka Zirojevića, maturanta Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn. - Ovo je nevjerojatno rasterećenje za roditeljski proračun. Vjerojatno odmah nakon škole ne bih išao na vozački tako da je ovo promijenilo sve planove koje smo imali - zahvalio je on.

Vozački ispit na poklon dobili su, zanimljivo je, i blizanci Borna i Lorena Topalović. Oboje su najbolji u svojim školama: on u Elektrotehničkoj, a ona u Ugostiteljsko - turističkoj. - Međusobno su si velika potpora u učenju, iako su u različitim školama, a zajedno će i na vozački ispit. Odlično su nam došli vaučeri jer ne bismo im mogli obojma odmah priuštiti polaganje vozačkog - ponosna je njihova majka Jadranka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije