Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Chappaquai

Vatrogasci ugasili požar na Clintonovu imanju

požar na imanju Clintonovih
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.01.2018.
u 07:36

U požaru nije bilo ozlijeđenih, a za sada nije poznato što je prouzročilo požar

Vatrogasci su u srijedu ugasili požar u zgradi tajne službe na imanju na kojem živi bivši predsjednik Bill Clinton i demokratska predsjednička kandidatkinja 2016. Hillary Clinton u Chappaquai, New York, rekli su policija i glasnogovornik Clintona.

U požaru nije bilo ozlijeđenih, rekao je narednik Arthur Mendoza iz policije New Castlea.

Nick Merril, glasnogovornik Hillary Clinton, rekao je na Twitteru da zgrada tajne službe u kojoj je izbio požar nije povezana s kućom. Clintoni nisu bili doma, rekao je.

Za sada nije poznato što je prouzročilo požar.

Clintoni su kupili kuću s pet spavaćih soba od 486 četvornih metara za 1.7 milijuna dolara 1999., izvijestio je lokalni Journal News. Chappaqua se nalazi oko 64 km sjeverno od grada New Yorka.

Komentara 1

MT
makan tahi
09:42 04.01.2018.

šta jel palio gumu, (ne na hilari)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije