Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite što ostavljate na suncu

Vatrogasci objavili zanimljivo upozorenje. Loptica zamalo izazvala požar

Vatrogasci
Jurica Galoić/PIXSELL
26.07.2019.
u 19:04

Loptica je bila na stolu , koji se nalazi na balkonu. Izašao na balkon i vidio da pomalo dimi, sreća da je izašao i da nije negdje otišao, tko zna što bi bilo, stoji u objavi.

Na Facebook stranici Vatrogasci - Oni su naši Heroji objavljeno je zanimljivo upozorenje. Naime, dječja loptica je bila na stolu na balkonu. Član vatrogasaca je izašao na balkon i vidio da pomalo dimi. Čini se da po ovim vrućinama vrebaju razne opasnosti kojih nismo ni svjesni. Vatrogasci kažu da se treba paziti što ostavljamo na suncu.

"Pogledajte kako bezazlena dječja loptica može izazvati požar.... ovo nam šalje naš član loptica je bila na stolu , koji se nalazi na balkonu. Izašao na balkon i vidio da pomalo dimi, sreća da je izašao i da nije negdje otišao, tko zna što bi bilo..... Zato pripazite što ostavljate na suncu ...", stoji u statusu

Ključne riječi

Komentara 5

DO
domxerex
19:31 26.07.2019.

Netko očito nije bio u školi kada su radili leće (ili sočiva na jeziku otadžbine) inače mu to ne bi bilo tako zapanjujuće. Obzirom na gramatiku i pravopis urbanih izvjestitelja moglo bi se reći da su neki malo češče izostajali iz škole. Probajte ubuduće prevoditi malo bolje članke i preskočite kraljevske obitelji po mogućnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije