Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU DVOJILI

Vatrogasci spašavali štakora koji se zaglavio u poklopcu

Štakorica se zaglavila u kanalizacijskom poklopcu
Foto: Berufstierrettung Rhein Neckar
26.02.2019.
u 21:53

U nedjelju poslijepodne organizirana je operacija spašavanja u kojoj su sudjelovali i vatrogasci

Mnogima su štakori omražene životinje, no spasitelji u njemačkom gradu Bensheimu nisu dvojili treba li spasiti nesretnu štakoricu koja se zaglavila u rupi kanalizacijskog poklopca.

- Čak i životinje koje mnogi mrze zaslužuju poštovanje - rekao je spasitelj Michael Sehr, prenosi BBC.

Sehr je rekao da se štakorica malo udebljala za zimu te se čvrsto zaglavila. U nedjelju poslijepodne stoga je organizirana operacija spašavanja u kojoj su sudjelovali i vatrogasci.

Uz pomoć vatrogasaca poklopac je dignut, a Sehr je izvukao štakoricu, koja se vratila u kanalizaciju. Za nagradu je primio crtež štakorice okružene srcima od djevojčice koja je pronašla zaglavljenu životinju.

Pogledajte i video spašavanja psa iz rijeke u Vukovaru:

Ključne riječi

Komentara 5

MY
mycropht
22:50 26.02.2019.

Spašenu štakoricu su nakon toga upisali u osnovnu školu, jer i štakori trebaju obrazovanje. Na liječničkom pregledu ustanovili su da štakorica ima ozbiljnih problema s bubrezima, pa će ići redovno na dijalizu dok se ne nađe kompatibilni donor.

NE
neutina
23:38 26.02.2019.

Oblile me (krokodilske)suze nad tako visokom suosječajnosti prema štakorici.... a istovremeno se sjetih i balkanske uzrečice:Besposlen pop i jariće krsti!Živjeli njemački vatrogasci!Naši ipak spašavaju i pse!

ZA
zagi101
23:03 26.02.2019.

ne znam kako bih ovo nazvao osim debilizmom. dok djeca u africi umiru od gladi budale spašavaju štakora, inače prijenosnici kuge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije