Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SMRT

Vaso V. (81) umro u stanu s više od 1,5 tona smeća

vaso
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/4
24.08.2012.
u 15:16

Odbačenu odjeću, obuću i druge predmete iz kontejnera na peti kat godinama je donosila Vasina supruga Cveta

VIROVITICA − Zbog nesnosnog smrada radnici 'Slavić inženjeringa' danas su pod zaštitnim maskama započeli s čišćenjem stana na petom katu stambene zgrade u središtu Virovitice u kojem je prošlog ponedjeljka otkriveno mrtvo tijelo Vase V. (81).

Nesnosni smrad upozorio je susjede da se u stanu, u kojem je Vaso V. živio sam, nešto čudno događa. Pozvana je policija koja je provalila vrata i u stanu, s više od 1,5 tone smeća, zatekla tijelo Vase V. na kojemu nije bilo tragova nasilja.  

Susjedi tvrde da je nakon smrti supruge Cvete, koja je umrla prije dvije godine, a u stan je godinama donosila razne odjevne predmete, obuću i druge predmete koje je pronalazila u kontejnerima, Vaso V. živio povučeno od dobre mirovine i nikoga nije puštao u stan. Redovno je plaćao sve obveze, nije bio socijalni slučaj, a kako tvrde susjedi, nije prihvaćao tuđu pomoć već je govorio kako želi umrijeti u svome stanu među uspomenama.  

Posljednji put živog Vasu V. susjedi su vidjeli 13. kolovoza. Vlasnik stana  je Mirovinski fond koji je poduzeo mjere čišćenja i dezinfekcije stana iz kojega se danima širi nesnosan smrad.

Ključne riječi

Komentara 9

JA
jamanuša
20:08 24.08.2012.

nisu pametniji ni oni koji na vode a i prije pa ni pošteniji.

OB
-obrisani-
13:55 25.08.2012.

Vaso i Cveta su samo održavali folklorne navike svoje nacije.

LJ
@LjutiHrvat
18:40 24.08.2012.

takav je to narod . iako je takav zašto objavljivati sve ovo nije mi jasno . pokoj njegovoj duši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije