Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:

'Vargu sam vidio jednom u životu, a preporučili su ga prijatelji'

Tomislav Karamarko
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
26.09.2018.
u 14:48

Varga je uhićen i pritvoren tijekom vikenda zbog sumnje da je lažirao SMS-ove kojim je Zdravko Mamić mahao u javnosti malo prije nego što mu je sud u Osijeku izrekao nepravomoćnu presudu.

Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a, kazao je kako je jednom u životu vidio Franju Vargu, optuženog zbog izrade lažnih SMS poruka za Zdravka Mamića ali, prema nekim navodima, i za Karamarka te potpredsjednika HDZ-a Milijana Brkića, piše N1.

Dodaje se kako je Karamarko kazao i da su mu neki prijatelji sugerirali upravo Vargu kao stručnjaka, a vezano uz rekonstrukciju navodne krađe glasova na izborima 2015. za što je on tada optužio APIS, no ''nikad od te rekonstrukcije nije bilo ništa''.

Spomenimo i kako je jedna osoba uhićena jutros u Zagrebu zbog sumnje da je Vargi dojavila da se nad njim provodi kriminalističko istraživanje u aferi ''Mamićevi SMS-ovi''. Riječ je o Blažu Curiću, vozaču ministra poljoprivrede i potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića. Vozača se sumnjiči za sprečavanje dokazivanja, za rušenje tajne istrage. Curić je krsni kum sina Milijana Brkića i bio mu je vozač dok je Brkić bio glavni tajnik HDZ-a. Curić je umirovljeni branitelj, a u HDZ-u kao i u Ministarstvu poljoprivrede radio je na ugovor o djelu.

Varga je uhićen i pritvoren tijekom vikenda zbog sumnje da je lažirao SMS-ove kojim je Zdravko Mamić mahao u javnosti malo prije nego što mu je sud u Osijeku izrekao nepravomoćnu presudu. Mamić je tvrdio da su ti SMS-ovi dokaz neprimjerene komunikacije između tadašnjeg državnog odvjetnika Dinka Cvitana i osječkih sudaca.

Pogledajte video o procesu protiv Zdravka Mamića

Komentara 24

ZA
zarac
15:28 26.09.2018.

Dobre prijatelje ima ovaj karamrle.

Avatar R & I
R & I
15:12 26.09.2018.

Kome čovjek može više vjerovati u Hrvatskoj. Jedna je hobotnica mafije isprepletena da je više nitko ne može otplesti. Koja korist da Hrvatska ima najljepše žene, more, hranu, jednu Slavoniju i Liku, kada se u tim ljepotama više ne uživa nego se gleda za kartu u jednom smjeru.

Avatar komentatorx
komentatorx
15:28 26.09.2018.

Što je mutavi progovorio !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije