Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik broj novih slučajeva
Povratak na članak

Varaždinskoj bolnici u pomoć stiglo deset medicinskih sestara iz KBC-a Zagreb

Stopa pojave virusa među djelatnicima Opće bolnice Varaždin je oko sedam do osam posto, tako da je svaka pomoć u ljudstvu dobro došla - rekao je šef Stožera Robert Vugrin

Komentari 4

DU
Deleted user
14:08 14.11.2020.

Sad mobilizirati one demonstrante i neka skupljaju barem smeće i peru podove po sobama.

VL
NE
Neo001
16:12 14.11.2020.

i u Varaždinskoj bolnici ima stotine doktora i sedtri, od kojih polovica ništa nije radila, a sada još manje, kao i u cijeloj Hrvatskoj. Samo treba prwemjestiti sa odjela gdje ništa ne rade na odjele sa zaraženim bolesnicima na covid 19

VL
PV
prcko.vita
13:36 14.11.2020.

Na slici vidim uplašena lica, to su djeca nečija. Djeca, koja sada moraju u vatru, moraju u rizik, zbog Tonija Cetinskog i takvih pametnjakovića koji su govorili da virus ne postoji. Sramite se političari što ste dopustili da virus radi što želi. Dopustili ste sve, škole, kafići, utakmice, tržnice, sve radi, a ljudi se pridržavaju distance isto onako kako će se pridržavati u srijedu u Vukovaru, sramite se, imate ljudske živote na savjesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.