Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Varaždinska županija predstavila se u Parizu

pariz
Privatna arhiva
06.06.2011.
u 11:21

Izložbom su se Parižanima, ali i velikom broju turista, predstavili hrvatski proizvodi i inovacije te turistička ponuda hrvatskih regija

Parižani i gotovo dva milijuna turista imali su se prilike upoznati s turističkom ponudom Varaždinske županije i grada Varaždina. Naime, u sklopu desetodnevne izložbe Hrvatske gospodarske komore “Be CROative”, organizirane u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, na prestižnoj adresi “Place du Palais Royal” koja se nalazi pred muzejom Louvreom, turizam Varaždinske županije i grada Varaždina predstavljale su direktorica TZ Varaždinske županije Elizabeta Dolenec i direktorica TZ grada Varaždina Branka Tropp. Izložbom su se Parižanima, ali i velikom broju turista, kojima Pariz obiluje ovo doba godine, predstavili hrvatski proizvodi i inovacije te turistička ponuda hrvatskih regija.

Inače, riječ je o do sada najvećoj manifestaciji na tako atraktivnoj turističkoj lokaciji, gdje se predstavljala Hrvatska, čime je i promocija  turizma Varaždinske županije dostigla još višu razinu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:32 06.06.2011.

da ti pamet stane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije