Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska Mladež HDZ-a na fejsu:

'Preživjeli jugosmradovi sad biraju Yusipovića'

ivo Josipović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
30.12.2014.
u 09:25

Na njegove objave reagirao je Forum mladih županijske organizacije SDP-a

Na Facebook-stranici Mladeži HDZ-a Grada Varaždina u ponedjeljak je objavljena, a u noći na utorak izbrisana objava u kojoj je stajalo kako je "Varaždin jugoslaviziran od vremena pljačke i ubijanja njegovih građana od šumskih bandita poslije 1945."

– Doteplo se u 45 godina Jugoslavije u naš čisti hrvatski Varaždin previše jugokomunjara, oficira JNA, udbaša i orjunaša planski i kontrolirano iz Beograda. Upravo ti preživjeli jugosmradovi i njihova orjunaška "deca" sad biraju Yusipovića i protiv su samostalne Hrvatske države! – stajalo je u objavi.

Isti je sadržaj bio objavljen pa potom također izbrisan na Facebook-profilu Igora Borovca, predsjednika Mladeži HDZ-a Grada Varaždina. U daljnjoj raspravi Borovec je na pitanje smatra li doista više od 50 posto sugrađana jugosmradovima pojašnjavao kako je to netočno te da jugosmradovima smatra 50-ak posto onih koji su izašli na izbore (tj. one koji su glasovali za Josipovića).

Na njegove objave reagirao je Forum mladih županijske organizacije SDP-a.

>> Kolinda iskoristila potencijal stranke 

>> Pogledajte prvi susret Josipovića i Grabar Kitarović nakon izbora

Ključne riječi

Komentara 257

OS
Oluja-svih-Oluja
10:19 30.12.2014.

Izrazio se grubo i nepristojno, ali što od toga nje istina?

NT
nije_to_samobor
10:16 30.12.2014.

Netko tko dio hrvatskog naroda po svijetu naziva "crnim zmijama" ne bi se trebao čuditi "opisnim" nazivima kad se njega spominje jer govor mržnje na kraju uvijek dobije govor mržnje nazad!

BK
B Kosa
10:08 30.12.2014.

mladi varazdina su sa pravom inenadeni odkuda toliki glasovi za crvene u istri a kamo u varazdinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije