Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otrovali se

Varaždin: U Koki iscurio amonijak, dvojica radnika u bolnici

06.08.2013.
u 11:37

Dvojica radnika pogona mesne industrije Koka u Varaždinu hospitalizirana su u varaždinskoj Općoj bolnici zbog trovanja amonijakom.

U pogonu Koke u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu jutros je došlo do istjecanja amonijaka i dvojica radnika ozlijeđena su, doznajemo od Ivice Labaša, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Vatrogasci su na poziv policije došli s dva vozila, navalnim i vozilom za akcidente. Izmjerili su razinu plina u zraku te nisu zabilježili prisustvo amonijaka, kaže Labaš dodajući da su radnici već prije njihova dolaska sami zatvorili dio postrojenja na mjestu gdje je istjecalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije