Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Prijavljen jer je na društvenoj mreži širio laži o policajcu

Protiv 40-godišnjaka je podnesena kaznena prijava
Foto: Thinkstock/ilustracija
12.03.2018.
u 10:08

Tereti ga se da je 18. veljače ove godine u više navrata preko svojeg profila na društvenoj mreži objavljivao osobne podatke o policajcu

Policijska uprava varaždinska dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40 godišnjakom osumnjičenom da je počinio kazneno djelo  nedozvoljene uporabe osobnih podataka policijskog službenika.

Tereti ga se da je 18. veljače ove godine u više navrata preko svojeg profila na društvenoj mreži objavljivao osobne podatke o policajcu,vezano uz, kako pojašnjavaju u PU varaždinskoj, "službeni događaj u kojem je policijski službenik postupao". - Pritom je  iznosio netočne i neistinite činjenice o njemu - kažu u policiji.

 

Komentara 2

RI
rightside
14:23 12.03.2018.

znaci, drotove se nesmije komentirat, a jos manje spominjat sta rade, jer oni uvjek govore istinu i nema tu muljeza pogotovo ne u hrvatskoj..

XN
xnet0822
07:58 13.03.2018.

Pogleajte samo komentare koje je napisao Mihac, nema članka gdje ih nije izvrijeđao, a za Policijiu je "neuhvatljiv", usto je i lažni "branitelj" koji godinama potkrada državu sa "mirovinom" koja je 2-3x veća od realne braniteljske mirovine ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije