Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zeleno svjetlo za rh
Povratak na članak

Vandoren: Građane treba informirati prije referenduma

Šef delegacije EU uputio čestitke Vladi, predsjedniku, Saboru, pravosuđu, državnom odvjetništvi te agencijama s kojima su blisko surađivali ovih godina.

Komentari 27

Avatar Tomcek 88
Tomcek 88
12:31 19.06.2011.

EU-NE !

VL
DH
dhod
20:02 10.06.2011.

Koja nesretna EU. Španjolska, Portugal, Irska ili Grčka. Kad god je Hrvatska u povijesti ušla u bilo kakav savez nije dobro prošla. Uvijek smo bili tuđe sluge i sve što je vrijedilo uzeto nam je a nama su ostali otpadci. Tokom cijeđenja u pristupnim pregovorima EK nas je natjerala da se prilagodimo na način da nas mogu lakše opljačkati. Ne zanima njih boljitak hrvatskog naroda, niti napuštena Lika, niti opustošena Slavonija, niti raseljena Banija nego samo more, naše čiste vode (jer svoje su zagadili) i ptencijalo odlagalište otpada tamo negdje na periferiji EU. Bojim da nećemo smjeti naglas reći da smo Hrvati jer ćemo onda biti antieuropejci. Ako, ne daj Bože, izglasamo za ulazak u EU evropljani će moći odmah dolaziti i poslovati u Hrvatskoj a mi nećemo još godinama moći u EU imati ćemo ograničenja. Krv smo prolili za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku, a sad šutke na podal način to gubimo. Sve što vrijedi uzeti će evropski moćnici, a hrvatima će ostati krš koji nitko neće. Budimo sigurni da EU još nije završila sa svojim ucjenama već su nam dali da pomirišimo mrkvu a batina tek slijedi. Zato NE EU.

VL
PA
Pajdo
20:27 10.06.2011.

Cestitam ovoj Zeni Kosorici na odlicnom ucinku iako SDPovci koce svim mogucim sredstvima da se to ne dogodi ali tu je i mogu si pojest jaja a i ove budale na forumu sto su izgubljene i neznaju sto pisu a i za Josipovica pregovori su poceli 2005 i zna se kome pripadaju Zasluge ako nezna nek poslusa Evropskog predstavnika da mu se mozak malo osvjezi jer pameti nema bravo Kosorica !!!!!!!!!!!!!!!

VL
RA
rapidfire
21:07 10.06.2011.

moj je stav da srljamo ko guske u maglu i da se sve zapravo skriva od javnosti. evo par pitanja za citatelje: jeste li ikad vidjeli na televiziji neki podatak o pregovorima(npr. tu smo dobili tolko i tolko para, imatat cete ta i ta prava, itd.)? - ja nisam. jeste li vidjeli rezultate tih slinih provedenih reformi ? - ja nisam jeste li ikad vidjeli da u vjestima spominju moguci ulazak(jer jos nije izglasan na referendumu) RH tog i tog datuma? - ja nisam, pa evo posebno danas slusam od svih novinara i svih politicara da je taj neki datum dan ulaska RH u EU. -a mozda uopce i nije.. moj je zakljucak da se nas u EU gura(od strane domacih ,,politicara,,) bez da uopce znamo sto je EU, sto to znaci za nas osobno, za nase nacionalne interese i resurse, i sto tocno na kojem podrucju dobivamo ili gubimo. imam dojam da samo vada i sabornici ulaze u EU a nas ko ...

VL
BC
BCA
21:34 10.06.2011.

Vandoren: Građane treba informirati prije referenduma ___________________________ To i mi tražimo godinama. A što si ti napravio. Slušaš Jacu, jer nije još vrijeme. Strah je vrag, posebno od vlastitog naroda. Pa i zbog neinformiranosti odkantat ćemo vas, jer ste svo go........

VL
PG
praseca gripa
22:41 10.06.2011.

Gospodine Vandoren,mi smo informirani,ali vas ne volimo. Mi mozemo i bez vas. Zasto Svicarska i Norveska nisu u vasem klubu? Zato sto im je bolje bez vas!

VL
SA
saad
03:49 11.06.2011.

Kakve su to budale koje usporedjuju Svicarsku i Norvesku s Hrvatsko,to je kao da usporedjujes vino i kvasinu.Mogli bi i usporediti hrvatske politicare s njihovim,a to je kad bi usporedio postenjaka i lopova

VL
Avatar DucMan
DucMan
06:45 11.06.2011.

U kojem kontekstu se ovdje koristi riječ \"informirati\"? Meni više zvuči kao nagovoriti, namamiti, navući...

VL
PO
Povratnik
08:24 11.06.2011.

Građani Hrvatske! Informirajte se vi radije od prijatelja, poznanika, rodbine i ostalih, koji žive u zemlja EU? I pitajte ih da li im je BITNO bolej otkad su države u kojima žive pritupile u EU? Da li se bitno sredilaila korpucija, da li su države postale efikasinej i prilagođenije svojim građanima, da li je kuga zvana birokracija postal manja? Da li se smanjio kriminal, da li ima manje prosjaka, da li je pojednostavljeno poslovanje, da li je sudstvo postalo pravednije .... Informirajte se dikretno! Razumnome dosta..

VL
PA
Pajdo
16:19 11.06.2011.

Puno Puno cestitki ovoj Zeni Kosorici i HDZkoaliciji na ovom uspjesnom radu iako sdpovci koce svim mogucim sredstvima ali gospodja Jasna nejebe nizasto Bravo Jadranka i jos vise uspjeha a protivnici neka grizu jaja Cestitke dobronamjernim Hrvatima i sve najbolje u Evropi Vise srece Bravooo!!!!!!

VL
Avatar Šeherezada
Šeherezada
17:48 11.06.2011.

čini mi se da se Vandoren boji da Hrvati na referendumu će glasovati protiv ulaska u tu umjetnu tvorevinu zvanu EU, te na neki \"elegantan\" način nastoji da se narod \"informira\" - bolje rečeno NAGOVORI da na referendumu se morara izjasniti ZA ulazak u EU. Mislim, da se toga boji i naša vlada jer nezadovoljstvo naroda je veliko, a vjerujem da ima i razloga da se boji. Ako nam se već oduzme sve, neka nam barem ostave dostojanstvo i slobodu za koju su ginuli naši sinovi, a naši generali za to dostojanstvo i slobodu provode svoje najljepše godine u tamnicama Haaga.

VL
OB
-obrisani-
19:56 11.06.2011.

Jasno da ljude treba informirati o prednostima i odnosima EU - prema pojedinim državama članicama, kompetencije E komisije, mogućnost utjecaj na ukupnu politiku itd. Informacije su uvijek potrebne, pa i kod drugih glasovanja, o kandidatima i dr.m ali potpune informacije,, a ne polovične, kako je to kod nas slučaj

VL
Avatar tiktak
tiktak
21:36 11.06.2011.

Prvo je gospodo moja trebao biti referendum a onda sve ostalo a ne idemo ,bravo ,super 1 srpnja 2013 a narod se ne pita čekaj malo ko ste vi da odlućivate o sudbini naroda?

VL
BL
bellator luminis
21:53 11.06.2011.

Sad će naši udarit reklamu i parole,svejedno treba reć odlučno NE!!!!!!!!

VL
DJ
djanii
23:00 11.06.2011.

Vandoren,hvataj ubojice i kriminalce ima ih u RH oko 700 tisuća,hoćete li takvu zemlju u svom dvorištu?????????????????? fašisti koji su podijelili pola miliona otkaza u RH i oni koji rade imaju plaće od 300 eura mjesečno ,jel to EU??????????

VL
MM
Mladen Miletić
01:20 12.06.2011.

Vandoren: Građane treba informirati prije referenduma, a kada glasaju za \"zna se\" onda če vidjeti tko je prase i tko travu pase...

VL
OB
-obrisani-
15:17 12.06.2011.

mi smo informirani, a vi gledajte svoja posla i prste dalje od Hrvatske!

VL
CI
cicibela
09:39 13.06.2011.

Vandoren, pokušaj ti ako si baja, organizirati javnu raspravu na TV o prednostima i manama ulaska u EU. Ing. Josipa Kokića, koji je štrajkao glađu ispred zagrebačke katedrale tražeći upravo to, privela policija. Informacije o EU su tabu tema, dogma, religija...nema pitanja, argumenata... Čak ni EU Biblija, tj. Lisabonski ugovor nije preveden a hrvatski jezik. Samo svete sličice i mise zahvalnice su dozvoljene.

VL
KO
kokolo
10:05 13.06.2011.

Ovo sa izborima pa referendumom je isto kao i da imamo feštu i moramo nabaviti namirnice. I sad glasamo da li kupiti svinjetinu i malo rajčica ili janjetinu i malo krastavaca. A nakon što kupimo meso ćemo glasati želimo li biti vegetarijanci ili ne!?!

VL
MA
maraosta
22:22 13.06.2011.

Taj bahati kreten misli da su Hrvati s Marsa pali.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.