Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi biti kandidat za gradonačelnika zagreba

Vanđelić: Apsolutno ne smatram da je Plenković imalo ljut na mene

Predstavljene aktivnosti Fonda za obnovu Zagreba, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
07.02.2021.
u 12:41

Za odustajanje od planova da izađe na izbore je rekao da nije želio 'trošiti energiju na dvije strane'

Damir Vanđelić, privremeni ravnatelj Fonda za obnovu, govorio je u TNT-u na N1 o tome zašto je postao bivši potencijalni kandidat HDZ-a na izborima za gradonačelnika Zagreba.  “Ne, neću vam reći”, tako je Vanđelić odgovorio na pitanje voditeljice koji mu je bio glavni motiv da ne ide na izbore za gradonačelnika Zagreba kao kandidat HDZ-a

“Najjači motiv mi je bio da napravimo obnovu grada Zagreba što brže i što kvalitetnije”, kazao je i dodao da njegov plan nije da obnova od posljedica potresa bude samo konstrukcijska, nego i energetska i možda jednim dijelom, kako je rekao, da sa sobom nosi elemente urbane obnove.

Na pitanje je li premijer ljut na njega i bi li ga začudilo da ga makne iz Fonda rekao je: 

“Začudilo bi me. Apsolutno ne smatram da je premijer imalo ljut na mene. S obzirom na količinu pitanja i način kako su ga zasuli, mislim da to nema nimalo veze sa mnom. Mislim da je naš odnos i dalje dobar, da to što radim on cijeni”, odgovorio je Vanđelić. Za odustajanje od planova da izađe na izbore je rekao da nije želio “trošiti energiju na dvije strane”. “Dopuštam da (Plenković) vidi stvari i drugačije. Možda je on i u pravu. Ali ja sam svoju odluku donio sam”, zaključio je taj dio.

O mogućnosti da ga netko naslijedi na čelu Fonda kazao je:

Veselio bih se da se nađe čovjek koji bi Fond mogao bolje voditi. O tome nema nikakvog spora. Ovog trena ja sam tu, a ako bude netko bolji, ja ću se kao građanin Zagreba i netko tko se razumije u konstrukcije, biti sretan da tu bude netko bolji.”

Komentara 6

TT
TTjac
17:30 07.02.2021.

To znači da te neće postaviti na čelo fonda. Natječaj će biti narihtan za nekog drugog j ispast će da nisi zadovoljio na nstječaju. Tako funkcioniraju hadezenjare i zato je oca drźava na dnu dna.

CA
cavecanem
13:03 07.02.2021.

Frka?

BR
Branitelj2020
05:23 08.02.2021.

Uskoro slijedi smjena Vanđelića sa mjesta predsjednika nadzonog odbora INA-e. A to nije ni nikakava šteta jer tamo nije napravio ništa već samo prima veliki novac cca 30 tisuća kuna neto mjesečno a potpisuje sve što Madžari žele kao i Plenković. A za stalnog ravnatelja fonda za obnovu Zagreba Plenković će pronaći nekog HDZ-ovog igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije