Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOBRODOŠLICA'

Vandalizam u Poreču: Izgreban auto srpskog turista, a pod brisačima ostavljeno degutantno pismo

Sunčan jesenski dan u Poreču
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
20.08.2020.
u 18:01

Prema njegovim riječima, i prošle godine bio je na ljetovanju u Poreču te je svima hvalio ovu destinaciju

Nepoznati vandali izgrebali su u Poreču automobil turistu iz Srbije, a pod brisačima su mu ostavili i dvije uznemirujuće poruke.

"Koljači, četnici, ubojice, propala vam Velika Srbija. Pobili ste 300 tisuća ljudi. S Balkana je otišlo 1,5 milijuna, sve ste uništili. Birate i dalje četnike na vlast i dolazite u "ustašku" državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u HR. Suočite se s istinom kao Njemačka, platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo (medija) koji žele istinu reći, mora čuvati policija. Propala Velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu", stoji u porukama koje je objavio iPress.

Foto: ipress.hr

Sve je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mailu kojim piše kako 'ne očekuje nikakvu pomoć ali ne želi prešutjeti što mu se dogodilo na plaži u Poreču. Iako kaže da je automobil ostavio na mjestu gdje je predviđeno parkiranje kada se vratio cijela desna strana auta mu je bila izgrebana nekim oštrim predmetima.

Dodao je kako je i prošle godine bio na ljetovanju u Poreču te da je svima hvalio ovu destinaciju.

Ključne riječi

Komentara 219

JO
Joseph1
18:30 20.08.2020.

Što je to u pismu, koje je ostavljeno ispod brisača degutantno i neistinito?

CA
cortesova arkebuza
18:13 20.08.2020.

Od riječi do riječi istna.

DU
Deleted user
19:54 20.08.2020.

Beogradska komentatorska bojna ponovno vrši agresiju na Hrvatski medijski prostor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije