Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije prvi put

Vandali oštetili HGSS-ov kombi: 'Zaista ne možemo shvatiti razloge, ovo može ugroziti nečiji život'

Oštećen kombi HGSS-a
Foto: HGSS Stanica Slavonski Brod
1/3
26.01.2021.
u 15:31

Netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) na svom je Twitter profilu objavila kako je tijekom noći netko oštetio njihovo kombi vozilo. 

"Baš kad je kombi HGSS Slavonski Brod napunio jubilarnih 400.000 kilometara, netko je tijekom noći pokidao brisače, otkinuo retrovizor i tablice", poručili su i istaknuli kako ovo nije bio prvi takav slučaj. 

"Zaista ne možemo shvatiti motiv i razloge oštećivanja vozila HGSS-a. Nije prvi put da su s vozila skinut dijelovi ili da su oštećena. Ovakvim postupcima se direktno može ugroziti nečiji život", tvrde, a preko Facebooka su dodali kako je kombi bio parkiran ispred prostora u Novoj Gradiški.

"Vozila su još uvijek jedan od osnovnih alata u našem djelovanju i zato smo ostali neugodno iznenađeni stanjem kombi vozila. Šteta je prijavljena policiji, a zbog svega je naš tim kasnije krenuo prema Petrinji. Srećom u voznom parku imamo 4 vozila, pa je tim uskočio u zamjenu", kazali su. 

Za jubilarnih 400.000 km, ukrali mu tablice.... Naši timovi od početka interveniraju na području pogođenom potresima....

Objavljuje HGSS Stanica Slavonski BrodUtorak, 26. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mali Berica
Mali Berica
16:08 26.01.2021.

Vandali su Jova i Žika, isti oni koji bacaju opuške na travu kada idu na more.

PE
PetrusManus
17:21 26.01.2021.

Iščupo bih ja ruke vandalima, pa da vidimo kako će dalje uništavati imovinu ljudi koji su tako plemeniti.

AR
Armagedon
17:47 26.01.2021.

A što reći osim dabogda tima koji su to napravili trebalo ih spašavati a ne bilo vozila jer su ga oštetili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije