Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO ĆE ZAPAMTITI

VIDEO Nogom udario znak pa ga sustigla karma: 'Kako smo postali ovakvo društvo?'

Foto: Screenshot
1/2
02.06.2020.
u 22:00

Nakon udarca u znak, pretrpio je snažne bolove u nozi nakon kojih neko vrijeme nije mogao hodati

Vandal iz Engleske požalio je trenutak u kojem je nogom udario znak pokraj ceste u Derbyu prošlog utorka. Mladića je ubrzo sustigla karma i, nadamo se, naučila pameti.  

Na snimkama nadzorne kamere jasno je vidljivo kako, nakon udarca u znak, mladić trpi snažnu bol u nozi. Sjedi na podu, a nakon nekog vremena, zbog boli, mora skakati na drugoj nozi. 

Još jedan muškarac, za kojeg se smatra da mu je prijatelj, strgao je i bacio drugi znak u blizini lokacije ovog incidenta. Taj je znak bio podrška zdravstvenoj službi, piše Derbyshire Live.

Znak su kreirale dvije tvrtke kako bi pokazale svoje poštovanje prema zdravstvenoj službi, no to što ga je vandal udario ih je šokiralo i obeshrabrilo. 

VIDEO Udario nogom u znak pa ga sustigla karma

Martin Lemiesz, vlasnik "Lemon Signsa" rekao je: "Zar oni jednostavno nemaju mozak? Kako smo postali ovakvo društvo? To se ne bi smjelo dogoditi, ljudi to ne bi smjeli raditi."

"Ljuti me što je nekim ljudima dopušteno da se tako ponašaju bez da ih se kažnjava. Shvaćam da policija ne može biti svugdje, ali to nije prihvatljivo ponašanje", dodao je Lemiesz. 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stanoe
16:09 03.06.2020.

Na snimku se vidi samo da hramlje a koko je dobio ozlijedu mozemo samo nagadjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije