Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMLJENA NOGA

Srušio spomenik Končaru pa sada razmišlja o tužbi

Srušen spomenik Radi Končaru
Ivo Cagalj/PIXSELL
10.11.2018.
u 16:18

'Nemam ništa protiv čovjeka, ne poznajem ga osobno, možda je bio odličan. Ali ne volim komuniste, partizane, Srbe'

Ante Ljubičić, koji je prije nekoliko dana srušio spomenik Rade Končara na Bačvicama u Splitu i pritom se ozlijedio, sada razmišlja o tužbi, a splitski odvjetnici za 24 sata tvrde kako ima dobre argumente i ako se ne pojave svjedoci postoji velika šansa da dobije tužbu protiv Grada Splita.

Naime, gospodin tvrdi kako je to nesretno jutro u četvrtak pripit prolazio kraj spomenika na koji se naslonio, a on se odjednom zaljuljao i pao njemu na nogu. Navodno se naslonio na kameno postolje na kojem je bista Rade Končara i smatra da nije bila dobro učvršćena.

Kako je ostao tako zaglavljen počeo je dozivati u pomoć, no nažalost oni koji su mu htjeli pomoći nisu uspjeli pa su ga tek uspjeli izvući kada je stigla Hitna pomoć, no tada je mu je već potkoljenica bila slomljena.

Operacija je srećom prošla u najboljem redu, ali oporavak će još potrajati.

Također kaže kako nema ništa protiv Rade Končara.

"Nemam ništa protiv čovjeka, ne poznajem ga osobno, možda je bio odličan. Ali ne volim komuniste, partizane, Srbe", rekao je za 24 sata nedugo nakon operacije Ante.

>> Pogledajte video srušenog spomenika Rade Končara

Ključne riječi

Komentara 69

DU
Deleted user
16:58 10.11.2018.

ne voli komuniste, partizane i srbe... voli alkohol...

Avatar navijač
navijač
16:47 10.11.2018.

Spomenik treba hitno ukloniti jer je opasan po zdravlje prolaznika.

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
17:27 10.11.2018.

Dobro je biti pijanac u Hrvatskoj, Tužakas za odštete, laprdaš u kameru što ti padne na pamet, povijesti ti počine od 1991, proglasiš se nauračunjivim, živiš se i lječiš na tuđi teret, ne trebaš imati trunke sarama ni morala, omalovažavašaš žrtvu druga i heroja Rade Končara, borca protiv fašista. Trebao bi zahvaliti njemu što sad ti možeš slobodno pijan i bez trunke pameti tumarati besciljnjo cijele noći po Splitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije