Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavaš o imovinskim karticama:
Povratak na članak

'Valjda su brzopleti. Potrebno je precizno prikazati i raditi'

Na pitanje što misli o Viliju Berošu rekao je kako tu nema neke velike mudrolije

Komentari 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:52 30.01.2020.

Da ovo nisam pročitao, bio bi normalan. Nadam se da bu ih Glavaš sve na sastanku, počastio sa kiselinom iz akumulatora. Znam da je bilo ratno vrijeme, ali, halooo, lik je optužen za ratne zločine i robijao je. Druže Anemični, znam da su fotelje u Bruxelessu ugodne i anatomske, ali sine Milutine, pa zar ovako?

VL
ŽO
žoržet
17:34 30.01.2020.

genijalno mi je kad se osumnjičenika, a svojedobno i osuđenika za ratne zločine stavi u ulogu nekakvog arbitra ili komentatora ispunjavanja imovinskh kartica državnih dužnosnika i parlamentarnih zastupnika, a još genijalnije što je uopće dobio priliku sam zasjesti među posljednje; ali to je valjda tak' 'normalno' u ovim našim prilično produljenim poratnim 'bespućima'.

VL
NA
najposebniji
14:22 30.01.2020.

Kako lijepo, Pupovac i Glavaš iz iste zdjele jedu s Plenkovićem, posao ne smije trpiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.