Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODNOSTI
Povratak na članak

Vajdini srednjoškolski stipendisti mjesečno će dobivati 2.800 kuna

Ostatak pogodnosti za učenike ići će na trošak Vajde, jer, kako objašnjava Kajmović, ako nešto želiš dobiti, moraš nešto i dati, a to je poštovanje, sigurnost i adekvatna plaća.

Komentari 2

MO
moškov
16:29 26.06.2019.

Iz njemacke su se vratili samo oni i to vrlo mali broj koje nece delatj... ...sadasnji stipendisti vajde ce za taj iznos i hrmbaciti kad zavrse to srednjskolsko obrazovanje za zivot...za robovanje na hrvatski nacin...

VL
SS
simpatican.simpa
18:00 26.06.2019.

Ovo još jedna muljaža i izvlačenje love poreznih obveznika, prodavanje magle. Zasigurno će cijela ekipa iz Ministarstva i sam ministar dobiti prigodne poklone za ljetne roštiljade i besplatne poklon bonove za njihove obitelji za vrijeme trajanja projekta. Ova vlada ,a , a i sve prijašnje pogotovo od Kosor, Milanović, Orešković su razj*** mentalno gospodarstvo, radnike su uništili i zato su sposobni otišli van. Koja glupost da će djeca dobiti stipendiju 2.800 kn, a žene u tekstilnoj ili obućarskoj branši za 200 sati rada dobe 3500 kn. Kuc kuc ima li koga doma u glavama !?!?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.