Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon obilnih kiša

Vadili smeće iz kanalizacije pa se šokirali što su pronašli, prolaznici su počeli bježati

Kostim štakora
Foto: Screenshot
24.09.2020.
u 13:33

Naišli su na golemog štakora za kojeg se ispostavilo da je zapravo samo kostim

Radnici koji su čistili podzemni sustav odvodnje u Mexico Cityju šokirali su se kada su otkrili gigantskog štakora

Naporno su radili uklanjajući 22 tone smeća iz gradske kanalizacije kada su naišli na golemog štakora za kojeg se ispostavilo da je zapravo samo kostim. Njega su, uz ostatak smeća, izvukli iz odvoda nakon obilnih kiša, piše New York Post

Nije poznato kako je kostim završio u labirintu kanalizacijskih tunela, no tamo je stajao godinama. Nakon što je video divovskog kostima štakora postao viralan, javila se Evelin Lopez koja ga je navodno kreirala.

Tvrdi kako je nestao prije nekoliko godina za vrijeme jakog pljuska te kako joj nitko nije mogao pomoći pronaći ga.

Prolaznici koji su vidjeli kostim komentirali su kako je nevjerojatno realističan, dok su neki i pobjegli kada bi ga vidjeli. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KM
kmica420
14:12 24.09.2020.

zar naslov nije mogo bit izvukli golemi kostim štakora iz kanalizacije... otvorio članak samo da vam napišem Kolko ste jadni.

HE
HellsAgnes
14:51 24.09.2020.

Bas tako. I od mene jedno veliko JADNI STE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije