Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opatija
Povratak na članak

V. Ostojić: Zdravstveni turizam logična je tržišna niša

Ministar zdravlja najavio je da se radi na reorganizaciji Hitne medicinske pomoći, a za deset dana održat će se i prezentacija liste čekanja

Komentari 3

OB
-obrisani-
15:23 14.05.2012.

Regija..bla bla,bla regija..bla,bla,bla,regija..A ja mislio da ulazimo u EU!

VL
LU
luksa
15:36 14.05.2012.

Region

VL
DR
Drivo
19:50 14.05.2012.

Gospodine ministre zdravlja Ostojicu - odlucite se vec jednom. Sad spominjete \"zdravstvo i zdravstveni turizam u trzisnoj nisi\", spominjete \"ekonomske potencijale\", spominjete svasta dijametralno suprotno ranijim izjavama. Tko ce biti nositelj zdravstvenog turizma? Privatni sektor kojeg gusite raznoraznim pravilnicima, centralizacijama i smanjivanjima opsega rada ili ono sto vi zovete \"javno zdravstvo\" a ja zdravstvo u drzavnom i drustvenom vlasnistvu? Dakle, hoce li zdravstvo u drzavnim i drustvenim rukama napokon postati kompetitivno i hoce li se osloboditi privatni sektor te, ne manje vazno, kad ce zapoceti stvarne i rigorozne kontrole u hrvatskom zfdravstvu, kontrole koje ce provoditi ministarstvo a ne svakojake komore ili, ne daj Boze, HZZO?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.