Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAKOVEC

Uzrok požara kvar na rasvjetnom tijelu, šteta nekoliko stotina tisuća kuna

Ilustracija
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
12.12.2019.
u 09:36

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina tisuća kuna

Uzrok požara koji je u utorak oko 22.20 sati izbio u obiteljskoj kući u Ulici Maršala Tita u Novom Selu Rok je tehnički kvar na rasvjetnom tijelu.

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca oko 23.40 sati. Ukućanki staroj 36 godina pružena je liječnička pomoć jer se nadisala dima.

Jučer je u jutarnjim satima obavljen očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo u spavaćoj sobi na katu kuće zbog tehničkog kvara na rasvjetnom tijelu, nakon čega se vatra proširila na namještaj, a potom i na ostale prostorije na katu. Izgorio je sav inventar, stolarija i dio krovišta. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina tisuća kuna.

>> Pogledajte i ovaj video: U Zagrebu ponovno izgorio automobil, požar zahvatio još tri parkirana auta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije